Koyu Kırmızı Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Timuçin Esen?in ismi TMC'nin "Kan" dizisi ile anılıyor. Dizi projesinin diğer oyuncu Ozan Güven.

"Kan" adlı dizinin kısaca konusu; kardeşi böbrek hastası olan ve kan veren bir kişinin hikayesi üzerine kurulu. Ozan Güven'in zengin bir ailenin oğlunu, Timuçin Esen'in de fakir bir genci oynaması düşünülen dizinin önümüzdeki sene Ocak ayında yayına girmesi planlanıyor.

TMC nin ilgiyle izlenen "Hırsız Polis" dizisinde de yer alan Timuçin Esen dizi bitiminden sonra ilgisini müzik alanına yoğunlaştırmış, ekranlardan bir süre uzak kalmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
özlemiştim Timuçin Esen*i...
serserilik bu adama yakışıyor:74: rolüde öyledir inşallah
ama Ozan Güven olmamış:63:

Timuçin Esennnnnn.:)) :69:Başlasın hemen izleyeceğim..OZan Güven'ide çok severim ama o kadar alıştımki onu uğur yücel'le izlemeye muhtemelen yadrıgarım ilk başta ..

Ozan Güven?in uzun süredir üzerine çalıştığı "Kan" isimli dizinin çekimleri başlıyor. TMC Film'in sahibi Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği dizi, Star TV'de ekrana gelecek

Güven bu kez seyircinin alışık olmadığı sert bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu ise Özgü Namal oldu. Namal bu sezon yeni bir iş yapmayı düşünmediğini açıklamıştı. Ancak senaryoyu beğenen Namal, projeye 'hayır' diyemedi.

Başrollerinde Ozan Güven ile Özgü Namal'ın yer aldığı TMC imzalı "Kan" adlı dizinin adı "Koyu Kırmızı" olarak değiştirildi. Dizinin çekimlerinin 1 Aralık'ta başlaması planlanıyor.

[video=youtube;kRc9-GnbKsc]http://www.youtube.com/watch?v=kRc9-GnbKsc[/video]

Timuçin Esen oynamayacakmı acaba..:26:

ÖZGÜ NAMAL, OZAN GÜVEN VE MUHAMMED UZUNER'İN BAŞROLLERİNİ OYNADIĞI KOYU KIRMIZI KOŞULSUZ SEVGİYİ, FEDAKÂRLIĞI, CESARETİ VE GERÇEK AŞKI KONU ALIYOR.

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Atıl-Ulaş İnaç'ın yaptığı, senaryosunu Neşe Şen, Şerif Erol, Meriç Özen, Gökhan Horzum, Gülden Çakır ve Gürcan Yurt'un kaleme aldığı Koyu Kırmızı yeni Star'da ekrana gelecek.
star tv
-------------

çok mutlu olmustum tımucın esen yıne ekranlara donuyor dıye ama haber yalan..
dızı kunyesınde tımucın esen yok malesef..

[video=youtube;TXSI1pNl5W8]http://www.youtube.com/watch?v=TXSI1pNl5W8[/video]

ben izliyorum çokda beğeniyorum her pazartesi izlerim mutlaka.özgü namalın oyunculuğu çok hoşuma gidiyor ve ozan güven tartışılmaz bir oyuncu seviyorum bu adamı deniz gözlü prens o:38:

bende izliyorum dizi yeni basliyor aslinda ama reytingler yuzunden final yapabilir ins yapmaz severek takip ettigim tek dizi idi :2:

Bu diziye bayılıyordum çok beğenerek izliyordum neden bitirdiler anlamadım.tabii belli neden bittiği bu dizide tecavüz,ensest ilişkiler,birbirlerini boynuzlayan ,her dakka sarmaş dolaş dudak dudağa olanlar olmadığı için deilmi,ilk defa adam gibi bir dizi izleyim dedim onuda bitirdiler.ama son final bölümü muhteşemdi bayıldım harika bitirdiler .özgü namal ve ozan güven bu ikiliyi çok seviyorum

Bu diziye bayılıyordum çok beğenerek izliyordum neden bitirdiler anlamadım.tabii belli neden bittiği bu dizide tecavüz,ensest ilişkiler,birbirlerini boynuzlayan ,her dakka sarmaş dolaş dudak dudağa olanlar olmadığı için deilmi,ilk defa adam gibi bir dizi izleyim dedim onuda bitirdiler.ama son final bölümü muhteşemdi bayıldım harika bitirdiler .özgü namal ve ozan güven bu ikiliyi çok seviyorum

evet arkadaşım aynen katılıyorum sana. çok seviyeli bir diziydi ondan iş yapmadı..yazık oldu. özgü namal para istemem bedava oynarım ama bitirmesinler demiş diye duydum bilemme doğrumu.son bölüm güzeldi.o kötü adam adı neydi ümitin nişanlısı da mutlu sona ulaştı ya. kimsenin kalbini kırmayan bi son yaptılar. yalnız ilk bölümde cemilin ümite kan vermesi son bölümde de tam tersi olması nasıl da düşünmüşler yaa.ama o nikahtan cemille ümütün nkahına geçiş biraz karışık olmuş ben rüya sandım sonra bi bakktım harbiden evelnmişler. cemil ümitten olumsuz cevap aldı gitti sonra neler oldu hiç göstermediler geçiştirmişler oraları..zaten final bölümlerde hep böyle oluyor. aşkımemnuda da bihter int. ettikten sonraki gelişmeleri geçiştirmişlerdi.bir de cemilin kız kardeşini oynayan kızı da yakında görürüz başka projelerde. güzel tatlı doğal bi kız.

Back
X