Saç Rengi ve Saç Boyama koyu küllü kumral 6.1

canım dün boyadım saçlarımı voila 5.1 e. bütün bakırlıkları kapattı ancak saç diplerim ışıkta yine turuncu bakır arası bi renkte yansıyo :(

zaten ilk seferde kapatmaz biraz bekledikten sonra boya tam akmadan dip boyası yap...o zaman oturur renk...

Arkadaslr ben de simdi kuafordeyim.loreal in 6.1 ve schwarzkopf 7.1 i karistirdim.sacimda cikolata kahveden kalan bakirlik vardi.umarim gider o kizilliklar.sac rengi zemin olarak oturursa daha sonra yaza balyaj düşünüyorum.

bakırlardan kurtulmak için 5'e boyucam sanırım artık yarın. koyuysa da koyu artık.

Bakır ve kızılları kapatmak istiyorsan küllü kumral şar. 5 e boyama çok denedim ve olmuyor mutlaka 7 ve üstü numaralar kullanman gerekli. Daha iyi kapatıyor

Canim benimde basim turunculukla dertte kumral dore saclarim bende kullu koyu kumral olup butun turunculuktan. Kurtulmak istiyorum yarin bende 6.1 denicem. Umarim bende kurtulurum
saçınızı boyadınız mı bende sizin durumdayım şuan 6.1 sonuç nasıl oldu
Canim benimde basim turunculukla dertte kumral dore saclarim bende kullu koyu kumral olup butun turunculuktan. Kurtulmak istiyorum yarin bende 6.1 denicem. Umarim bende kurtulurum

Back
X