Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kumral Saç Açma

pimpinellaa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
93
3
296
Bingöl
Kızlar merhaba
Saçlarım bir ay öncesine kadar açık karamel uçları sarı ışıltılıydı.Ani bi kararla koyu saçlarıma dönmek isteyerek koyu kumrala boyadım fakat resmen siyaha yakın bir renk oldu.Ben doğal bir kahve olmasını istemiştim.Şimdi yıkadıkça aktı biraz karamel yansımalı koyu bir kahve.Üzerine kumral boyasam rengi kırılır mı sizce kızlar? Bu sertliği kırmak kumrala yakın bi ton elde etmek istiyorum deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim

Kızlar merhaba
Saçlarım bir ay öncesine kadar açık karamel uçları sarı ışıltılıydı.Ani bi kararla koyu saçlarıma dönmek isteyerek koyu kumrala boyadım fakat resmen siyaha yakın bir renk oldu.Ben doğal bir kahve olmasını istemiştim.Şimdi yıkadıkça aktı biraz karamel yansımalı koyu bir kahve.Üzerine kumral boyasam rengi kırılır mı sizce kızlar? Bu sertliği kırmak kumrala yakın bi ton elde etmek istiyorum deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim

Hangi markanon boyasını kullandınız siyah gibi mi oldu? :KK57:
Bende koyu kumrala boyamak istiyorum da yanlış yapmayayım :KK17:

Bende koyu kumrala boyadım syoss oleo intensele hiç koyu olmadı tavsiye ederim hemde amonyaksız,bu arada normal boyaların 6 tonları loreal,koleston gibi markalar hep koyu oluyor ne yazıkki ayrıca boya boyayı açmaz ama üzerine birkaç defa daha açık bir renkle boyarsanız zamanla rengi oturur

Bo
Kızlar merhaba
boya boyayı açmaz.boya silme işlemi yapın ve kumral-7 numara ile boyayın.Boyanın üzerindeki bekleme süresine uyun(30 dk) bu süre boyayı saçınıza sürmeye başladığınızda başlar.Muhtemelen koyu kumralı saçınızda uzun beklettiniz, o yüzden koyu oldu.1 ayda bu kadar az akması bazıları için aranan bir özellik olabilir :)

Back
X