Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kumraldan Açık Kumrala Nasıl Döndürülür?

cekilingeckaldm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
76
47
88
eskişehir
evet kızlar saçlarım koyu kumral açık kumral olması için ne yapmalıyım ? koyu renkten açığa zor dönülür ama bir yolu olmalı . şuan ki saçlarımda boya . cevaplarınızı bekliyorum .

Arkadaşlar bir bilen cvp versin.Arkadaşın konusunu bende merak ediyorum.Saçımda orta kahve boya var.4 ay önce boyatmıştım.Hafif açığa yakın bir küllü kumral ton istiyorum.Ne önerirsiniz.Hangi numara almalıyım.Evde kendim boyayacağım doğrudan saçıma boyasam bir sorun olur mu.Tecrübesi olan arkadaşlar önerileriniz nelerdir?

arıca loreal majirel alacağım sanırım oksidanı içinde yok.Markette satılan boyaların içinde 1 tüp daha çıkıyordu.Kaçlık oksidan alabilirim nereden temin edebilirim.ne kadarını boyayla karıştıracağım

teşekkürler arkadaşım bir de 7.1 e boyamayı düşünüyorum bunun için açma işlemi şart mı.
Eğer kutudaki rengi tutturmak istiyorsan evet açman şart canım. Ama benim tavsiyem gidip bi kuaförde açtırman..Yada kuaför malzemeleri satan dükkanlardaki toz açıcıyı kullanman. Çünkü market açıcıları güzel açmıyor saçı.

Arkadaşlar bir bilen cvp versin.Arkadaşın konusunu bende merak ediyorum.Saçımda orta kahve boya var.4 ay önce boyatmıştım.Hafif açığa yakın bir küllü kumral ton istiyorum.Ne önerirsiniz.Hangi numara almalıyım.Evde kendim boyayacağım doğrudan saçıma boyasam bir sorun olur mu.Tecrübesi olan arkadaşlar önerileriniz nelerdir?
B'nde orta kahveye boyamayı düşünüyorum su an saclarım açık kumral nasıl bir renk CNM resim koyman mümkünmü

mrb kızlar
ben geçen hafta kendim açtım saçlarımı. uçlar açık kumraldı diplerde 6-7 aydır dip boya dışında bir uygulama olmadı. komple aynı renk olsun diye açtım. palettenin açıcı boyası var ismi; Palette Saç Boyası Blond Yoğun Renk Açıcı
bunu diplere uyguladım şuan saçlarım orielle açılmış gibi turuncu. açma işleminden sonra açık kumral ve koyu sarıyı karıştırıp komple boyadım fakat saçlarım baya açıldığı için etki etmedi diplerim turuncu şuan :) biraz zaman geçmesini bekliyorum yeniden boyamak için. açıcı olarak tavsiye ediyorum ama tavsiyem açıldıktan sonra açık renk boyalar kullanmamanız çünkü turunculuğu gidermiyor:KK66:

Saçınızın rengini açtığınızda aşağıdaki resimde solda kalanların hangisine yakın olduğuna bakın. Yanındaki numaraya göre bir açığının nötrleştirecek tonu ne ise onu kullanmalısınız. Diyelim ki 7 seviyesine açıldı ve sarı-turuncu görünüyor. Bu durumda mavi-yeşil yansımalı 8 tonunda bir boya ile Örn. Igora Royal 8.12 ile nötrleştirebilirsiniz . Eğer 7 seviyesinde boyaları kullanırsanız saçınız koyulur, 9 seviyesinde kullanırsanız boya içerisinde bulunan pigmentler yeterli gelmez ve istemediğiniz tonlar görünmeye devam eder.

Killer_182_large.jpg

Back
X