- Konu Sahibi deryayesil
-
cvp yazdığın için teşekkür ederimEvet doğru söylemişler. Ona bakarsan açık renklerde saç, kıl, tüy v.s. gösterir
Ama bu zevk meselesi... Sonuçta onuda bunuda temizleyeceksin. Yorgunluk kahveni içerken baktığın şeyin sana güzel gelmesi bence daha önemli
cnm ben de çok kararsızım parke konusunda .evi tadilata soktuk .kapılar beyaz ,duvarlar kum beji olcak.yerler için de akçaağaç ya düşünmüştük ama iç mimar ev hastane gibi olur ve herkes de akçaağaç yaptırıyor diyince gönülsüz olduk.biz lamine yaptırıcaz.koyu renklerde de sapelli,merbau ve iroko var onlardan seçicez ama benim aklım gene akçaağaçda.fikie vericek varsa sevinirim aslında.
cnm ben de çok kararsızım parke konusunda .evi tadilata soktuk .kapılar beyaz ,duvarlar kum beji olcak.yerler için de akçaağaç ya düşünmüştük ama iç mimar ev hastane gibi olur ve herkes de akçaağaç yaptırıyor diyince gönülsüz olduk.biz lamine yaptırıcaz.koyu renklerde de sapelli,merbau ve iroko var onlardan seçicez ama benim aklım gene akçaağaçda.fikie vericek varsa sevinirim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?