- Konu Sahibi Maisondesante
-
Turuncu rengine bayıldım. Bende bakır kullanıyorum şu an ama daha canlı bir renk elde etmek istiyorum... Hangi boyayı kullandın acaba bu renk için? Ya da en iddaalı bakır kızıl hangi boyada var biliyormusun? :)
özür dilerim ama mutlaka saçını düz bir kumrala boyatıp 1sene falan dokunmamalısın çok kötü gözüküyo fotolar..
bu kadar açtıktan sonra koyultmaz bi dahA sanıyorum. o koyu turuncu yerleri tekrar açsın paletteyle, sonra 8.0 la küllü bir sarıyı karıştırsın saçına uygulasın bence en mantıklısı bu olur.
o zaman bol bol bakım yap canım. hazır yağ karışımları satılıyo 10tl fln deneyebilirsin.bu sabah aynaya baktığımda saç diplerimden resmin siyah noktalar çıktığını fark ettim, dün kuruduğunda yoktu, batık gibi gözüküyordu resmen, hemen uzar umarım heves ettim görünce, dipleri takip edeyim bakalım bu sayede
etiler yada suadiyede london kuaförü tavsiye ederim Yakup saclarini mutlaka kurtarir ve sahane birsey yaratir
o zaman bol bol bakım yap canım. hazır yağ karışımları satılıyo 10tl fln deneyebilirsin.
turplu su ve sinamekiyide çok tavsiye etmişler denemeye değer bence.
ılık zeytinyağı sür bide saçına evdeyken akşamdan sür mesela hafiften ısıtıp sonra saçını sar azıcıkta kurutma makinesi tut yatmadan önce de banyo yaparsın haftada 2 gün yap bence. zyetinyağı sayesinde onca işlemden geçen saçlarım yanmadılar sadece yıprandılar.
bide banyodayken saç kremini saçına uyguladıgında 15dk beklet sonra durula buda kendi içinde güzel bir bakım oluyor.
şampuanının içinede sarımsak koy mutlaka bide çam terebenti koy. sarımsağın kokusu saçın kuruduktan sonra geçiyor. eğer rahatsız olurum dersen şampuanına sarımsakla beraber 1 kapak menekşe yağı koyabilirsin.
saçınıda bir süre dinlendir sonra 8.0 gibi bi renge boyarsın içine yarım şişe de küllü boya katarsın fıstık gibi olur.
sacini koyu renkten sari yapamamissinki baslikta sari yaptim yaziyor.. cok kotu bir renk olmus. saclarin inanilmaz yipranmis gorunuyor mavi siyahtan dolayi demissin.. bence bir an once isini iyi yapan bir kuafore git ve saclarini kullu bir kumrala boyat boylece kizilligin daha az cikmasini saglarsin diger yandan da kotu renkten ve tekrar tekrar boyayip iyice saclarini yipratmaktan kurtulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?