Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu saç rengi doğal yolla nasıl açılır?

saskin00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
187
67
43
İstanbul
Merhaba :) Benim saçlarım koyu kestane siyaha yakın bir renk ve daha önce hiç boyamadım.Forumdada diğer sitelerdede araştırdım fakat bulduğum sonuçlar genelde açık saç renklerini açan yöntemler.Papatya suyu da koyu saçlara kızıllık etkisi yapıyormuş.Ben kızıl olmasını istemiyorum sadece saçım kahve kumral tonları olsa yeter.Acaba sizin bildiğiniz bir şeyler varmı ?Ben ıhlamur bal ve limonu duydum ama deneyenler varsa paylaşabilirmi?:44:

Son düzenleme:

benimde toz orealla açıldı platin balyajlarım var yıpranıyor tabi sarı saçın dezavantajı da bu ama çok fazla bekletmezseniz ve zamanla yavaş yavaş açarsanız pek yıpranıcanı sanmıyorum benimkilerde çok kötü değiller

Son düzenleme:
Yıpransın istemiyorum :18: yarın papatya suyunu deniyeceğim ama ıhlamur suyu ve balda koymayı düşünüyorum içine bir yerde bu tarifi görmüştüm kötü bir şey olmaz heralde :44:

Yıpransın istemiyorum :18: yarın papatya suyunu deniyeceğim ama ıhlamur suyu ve balda koymayı düşünüyorum içine bir yerde bu tarifi görmüştüm kötü bir şey olmaz heralde :44:

Benimde sacım koyu kumral kahverengi siyah karışımı uçlarını hafif açık kahverengi yapmak istiyorum arkadaşım oksijenle yapmış sonra dedi papatya ile yap daha iyisi
our Ama kızıllık verdimi sana nasıl oldu foto atarmsn ?

bende tıpkı senin gibi saçlarımı dört gün önce açık kestaneye boyattım ama siyah gibi oldu şimdi açmak istiyorum ama kesinlikle kızıl olsun istemiyorum sen papatyayla açınca nasıl oldu rengi yardımcı olur musun lütfen ??

canım ben gratiste falan satılan saç açıcılar varya onu uyguladım ve saçım baya 2-3 ton açıldı tabi bir kaç kere yaptım güzel oldu rengi ne renk tam bilmiyorum ama açık kahve karamele yakın çokta karamel değilde kahve ile karamel karışımı gibi birşey oldu ama güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…