- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim kokusuz du ve Rengi koyu sarıydı meğerse hamileymişim o ay .. darısı basına inşallahhMerhaba bendede var sari akıntı koyu neden oluyor adetime 9 gün kala test yaptım 0.200 çıktı sonuç şuan 6 günüm var boyleyim
İnsallaah ya çok istiyorum bakalım hayırlısı sürekli akıntı oluyor koyu miktarı oranı ve renginssri inşallah vardır 3 buçuk sene bekliyorumCanım benim kokusuz du ve Rengi koyu sarıydı meğerse hamileymişim o ay .. darısı basına inşallahh
İnşallahh canım sonucu bize de dersin rabbim gönlüne göre versinİnsallaah ya çok istiyorum bakalım hayırlısı sürekli akıntı oluyor koyu miktarı oranı ve renginssri inşallah vardır 3 buçuk sene bekliyorum
İyim kuzum sen nasılsın bakayım
Başka belirtileriniz neler acaba benimde sarı akıntım var yoğun şekilde geliyor. Adetimde 14 gün geçti geçen hafta test yaptım yok şuan aşırı gögüs agrım var şişme yok sertleşmiş ve göğüs ucu agrıyor yarın kan vericem allah nasip ederseİyim kuzum sen nasılsın bakayım@yasemin773
Baya geçmiş adetin .. adet düzensizliğin var mıydı peki ? Ya benim bir diğer belirti de aşırı gaz olması aç karna bile cok rahatsız ediyordu .. birde göğüs ucunda ki noktalar baya belirgindi cnm ucu değil yan noktalar var ya onlar .. inşallah hamilesindir hayırlısıylaBaşka belirtileriniz neler acaba benimde sarı akıntım var yoğun şekilde geliyor. Adetimde 14 gün geçti geçen hafta test yaptım yok şuan aşırı gögüs agrım var şişme yok sertleşmiş ve göğüs ucu agrıyor yarın kan vericem allah nasip ederse
Yok adet döngüm hep 30 dur iki ay önce hsg çektirdim 37 oldu geçen ay bu ayda 44 oldu hala gelen giden yk . Rabbim ne verirse hayırlısın versin inşallahBaya geçmiş adetin .. adet düzensizliğin var mıydı peki ? Ya benim bir diğer belirti de aşırı gaz olması aç karna bile cok rahatsız ediyordu .. birde göğüs ucunda ki noktalar baya belirgindi cnm ucu değil yan noktalar var ya onlar .. inşallah hamilesindir hayırlısıyla![]()
Karın alt bölgenize girip tüm kasığınıza yayılan bir gez miydi ağrı şeklindeBaya geçmiş adetin .. adet düzensizliğin var mıydı peki ? Ya benim bir diğer belirti de aşırı gaz olması aç karna bile cok rahatsız ediyordu .. birde göğüs ucunda ki noktalar baya belirgindi cnm ucu değil yan noktalar var ya onlar .. inşallah hamilesindir hayırlısıyla![]()
Yok adet döngüm hep 30 dur iki ay önce hsg çektirdim 37 oldu geçen ay bu ayda 44 oldu hala gelen giden yk . Rabbim ne verirse hayırlısın versin inşallah
Hayırlısıyla inşallah geç döllenme olmuş bnce baya geçmiş çünküYok adet döngüm hep 30 dur iki ay önce hsg çektirdim 37 oldu geçen ay bu ayda 44 oldu hala gelen giden yk . Rabbim ne verirse hayırlısın versin inşallah
Evet cnm ama sizden uzak kimyasal gebelikle sonuçlandıKarın alt bölgenize girip tüm kasığınıza yayılan bir gez miydi ağrı şeklindeSağlıkla ilerlesin canim sevindim , sağlıkla al kucağına inşallahhh
![]()
Yaaa kuzum benim inşallahhh bir daha yaşamazsın Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahhhEvet cnm ama sizden uzak kimyasal gebelikle sonuçlandıNasip artık kuzum
Amin inşallahh canım hepimize nasip olur inşallahYaaa kuzum benim inşallahhh bir daha yaşamazsın Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahhh![]()
Aminnn inşallahhhAmin inşallahh canım hepimize nasip olur inşallah![]()
Yada adet günü yumurtladımHayırlısıyla inşallah geç döllenme olmuş bnce baya geçmiş çünkü
Hersey olabilir cnm kadın vücudu değişik yaYada adet günü yumurtladımay neler düşünüyorum ya hayırlısı neyse o olsun mevsimsel belki