Gebeliğe Hazırlık Koyu sarı akıntı neden olur adete 4 gün kaldı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.735
14.697
248
Selam arkadaşlar ya adetime 4 gün var ama koyu sarı akıntım baya var öyle ki çamaşırıma gectiğini hissediyorum o kadar yani .. 1 yıldır cocuk düşünüyoruz ve ovilasyon testiyle bu ay birlikte olduk .. hamilelikten olabilir mi?? Bilen varsa yazsın cok sevinirim

Merhaba bendede var sari akıntı koyu neden oluyor adetime 9 gün kala test yaptım 0.200 çıktı sonuç şuan 6 günüm var boyleyim

İyim kuzum sen nasılsın bakayım 😘 @yasemin773
Başka belirtileriniz neler acaba benimde sarı akıntım var yoğun şekilde geliyor. Adetimde 14 gün geçti geçen hafta test yaptım yok şuan aşırı gögüs agrım var şişme yok sertleşmiş ve göğüs ucu agrıyor yarın kan vericem allah nasip ederse

Başka belirtileriniz neler acaba benimde sarı akıntım var yoğun şekilde geliyor. Adetimde 14 gün geçti geçen hafta test yaptım yok şuan aşırı gögüs agrım var şişme yok sertleşmiş ve göğüs ucu agrıyor yarın kan vericem allah nasip ederse
Baya geçmiş adetin .. adet düzensizliğin var mıydı peki ? Ya benim bir diğer belirti de aşırı gaz olması aç karna bile cok rahatsız ediyordu .. birde göğüs ucunda ki noktalar baya belirgindi cnm ucu değil yan noktalar var ya onlar .. inşallah hamilesindir hayırlısıyla 🤲

Baya geçmiş adetin .. adet düzensizliğin var mıydı peki ? Ya benim bir diğer belirti de aşırı gaz olması aç karna bile cok rahatsız ediyordu .. birde göğüs ucunda ki noktalar baya belirgindi cnm ucu değil yan noktalar var ya onlar .. inşallah hamilesindir hayırlısıyla 🤲
Yok adet döngüm hep 30 dur iki ay önce hsg çektirdim 37 oldu geçen ay bu ayda 44 oldu hala gelen giden yk . Rabbim ne verirse hayırlısın versin inşallah

Karın alt bölgenize girip tüm kasığınıza yayılan bir gez miydi ağrı şeklinde 😇Sağlıkla ilerlesin canim sevindim , sağlıkla al kucağına inşallahhh 🤲🏻🤗🤲🏻

Back
X