Gebeliğe Hazırlık Koyu sarı akıntı neden olur adete 4 gün kaldı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek kuzum benim rabbim daha güzel günlerini de görmeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲bu arada belirti yaz bakim bana ☺☺☺
Ya kalk test yap neyi bekliyosun benim belirtiler pazar günü başladı kuzum önce üşüyerek uyuma gecenin ortasında ateşler içinde uyanıyodum ve kalkıp s içmek zorunda kalıyodum son iki üç günde idrar rengim değişti turuncuya döndü ayrıca on gündür nerdeyse sol göğsüm taş gibi zaten sol göğsümün ağrısı bana hissettiriyodu hamileliği ama ben yine kuruntu diye düşünüyodum önceki gece de rüya görünce öyle kalkıp test yaptım ve sonuç pozitif 🙈

Ya kalk test yap neyi bekliyosun benim belirtiler pazar günü başladı kuzum önce üşüyerek uyuma gecenin ortasında ateşler içinde uyanıyodum ve kalkıp s içmek zorunda kalıyodum son iki üç günde idrar rengim değişti turuncuya döndü ayrıca on gündür nerdeyse sol göğsüm taş gibi zaten sol göğsümün ağrısı bana hissettiriyodu hamileliği ama ben yine kuruntu diye düşünüyodum önceki gece de rüya görünce öyle kalkıp test yaptım ve sonuç pozitif 🙈
Ay maşallah cnm 🧿ben direkt kan verdim 😅😅 sonucu merakla bekliyom bakalım 😅 bende ateş basma arada bugün de üşüme var bide akıntı cok vardı ya ☺️☺️ Bakalım bekliyom sonucu

Ay maşallah cnm 🧿ben direkt kan verdim 😅😅 sonucu merakla bekliyom bakalım 😅 bende ateş basma arada bugün de üşüme var bide akıntı cok vardı ya ☺☺ Bakalım bekliyom sonucu
Yaa özelde mi verdin kanı devlette mi bana biran önce hayırlı haberi ver muhakkak ❤️

Yaa özelde mi verdin kanı devlette mi bana biran önce hayırlı haberi ver muhakkak ❤
Maalesef kuzum 0.1 çıktı değer ama İnan hiç üzülmedim gecikme normal demek ki 😅 hayırlı haberi önümüzde ki zamanda veririm inşalalh kuzum 💋💋

Maalesef kuzum 0.1 çıktı değer ama İnan hiç üzülmedim gecikme normal demek ki 😅 hayırlı haberi önümüzde ki zamanda veririm inşalalh kuzum 💋💋
Hayırlısıyla inşallah bidaha ki ay haber verirsin kuzum bu gece regaip gecesi bol bol iste rabbimden rabbim verir elbet ❤️

Değerim 37 çıktı yarın adet olmam gerekiyodu ama ben belirtiler üzerine dün test yaptım 😂
Canım sana bir sorum var ☺️🥳 şimdi eski konuları okudum da benim de idrar turuncuya dönmüş durumda 😅 başka ne belirtin vardı kuzum

Canım sana bir sorum var ☺️🥳 şimdi eski konuları okudum da benim de idrar turuncuya dönmüş durumda 😅 başka ne belirtin vardı kuzum
Ay hadi inşallah sarımsı akıntı vardı geceleri üşüme sonrası yanma vardı bide göğüs ağrısı vardı sadece bi göğüste

Benim de koyu sarı bir akıntım oldu ve adetime 4 gün var 2 saat kadar sürdü ve adet sancısı gibi sancım oldu dedim kesin adet oldum ama baktım bir şey yok sadece koyu sarı akıntı kahverengiye yakın bir renk artık yardım ederseniz sevinirim

Back
X