• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyulasmayan erken gebelik testi

melisdem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
122
21
18
20
Reglime 3 gün kala her sabah erken gebelik testi yaptım ucu de aynı koyulukta 2. Olanj yaptıktan birkaç saat sonra lekelenmem başladı kirmizi pembe arasi bi renkte daha sonra kahvrengiye döndü peceteye sildikce geliyor çok az az su an da korktum 3. Testi yaptım bu sabah yine aynı çıktı bebek olsa daha koyu olmaz mı veya düşmüş olsa renk daha da soluklasmaz mi kafam iyice karıştı

Eklentiler

• 1000033950.webp
    1000033950.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 100
Bebeğin nasıl tutunacağı bilinebilen bir şey değil. Test yapmayı komple bırak bence. Gecikme 8. Günüm, sadece 1 testte (awox) çok silik görmeyi başardım. Pazartesi randevum var. Akşam lekelenmem oldu ama hala testlerim negatif. Yani adet gecikmesi testte net çizgi görmenin garantisi değil. Sen adet dönemine bile girmemişsin. Burada bir sürü kişi kanda pozitif sonuç aldı da çift çizgileri bir türlü göremedi :D Gebelik varsa da yoksa da güvenilir tek şey kan testi

Bebeğin nasıl tutunacağı bilinebilen bir şey değil. Test yapmayı komple bırak bence. Gecikme 8. Günüm, sadece 1 testte (awox) çok silik görmeyi başardım. Pazartesi randevum var. Akşam lekelenmem oldu ama hala testlerim negatif. Yani adet gecikmesi testte net çizgi görmenin garantisi değil. Sen adet dönemine bile girmemişsin. Burada bir sürü kişi kanda pozitif sonuç aldı da çift çizgileri bir türlü göremedi :D Gebelik varsa da yoksa da güvenilir tek şey kan testi
Lekelelenme olunca bide koyulasma olmayınca korktum açıkçası bugün regl gunum bakalım ne olacak

Sonunda cizgiyi gördünüz mu ben de yarin 8.gune gireceğim bakalim goreecekmiyim

Hayır 9. Günüm lekelenmem dışında bir şey olmadı ama bugün test yapmadım bile nasılsa çıkmayacak. Yarın randevum var neyse çıkar işte
Siz avoxta gördüm az deyince ondam merak ettim sonunda gördünüz mu diye benim de 8.gunum bakalim gorecekmiyim cizgi alacagim bugun test

Siz avoxta gördüm az deyince ondam merak ettim sonunda gördünüz mu diye benim de 8.gunum bakalim gorecekmiyim cizgi alacagim bugun test
Elimdeki son awox testi şöyle gösterdi, başka da yoktu sadece kaset test var. Onda da düz negatif hep

Eklentiler

• IMG_9795.webp
    IMG_9795.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 44
Ama eğer hiç ilaç kullanmadıysan bence sen hamilesin öyle hissediyorum. Şimdi değilsen bile bir dahaki aya olacaksın yakındır

Back
X