Kozmetik :(

Bu ürünler replika yani loreal in, supranın çakmalarını yapıyorlar. Ah arkadaşlar bende instagram üzerinden çift kombini almıştım, ayakkabıların biri turkaz diğeri saks mavisi çıktı. Yani bu fiyatı onlara vereceğine git Gratis te BEAULİS markası var ordan al. Şuan indirimde hatta maskaralar 11 tl rujlar 6 tl yani. Hem kaliteli, hem ekonomik. Beaulis Gratisin kendi ürettiği marka. Türkiyede üretildiği için fiyatlar böyle, zamanla artacaktır tabii.

Bu ürünler replika yani loreal in, supranın çakmalarını yapıyorlar. Ah arkadaşlar bende instagram üzerinden çift kombini almıştım, ayakkabıların biri turkaz diğeri saks mavisi çıktı. Yani bu fiyatı onlara vereceğine git Gratis te BEAULİS markası var ordan al. Şuan indirimde hatta maskaralar 11 tl rujlar 6 tl yani. Hem kaliteli, hem ekonomik. Beaulis Gratisin kendi ürettiği marka. Türkiyede üretildiği için fiyatlar böyle, zamanla artacaktır tabii.
whatson ve rossmanında kendı markaları var cılt bakım da kozmetık de ıcerıklerı hep temız
hatta cılt bakım urunlerıne baktım ph 5 sulfatsız vegan urunler bayıldım uygun fıyatlılar

whatson ve rossmanında kendı markaları var cılt bakım da kozmetık de ıcerıklerı hep temız
hatta cılt bakım urunlerıne baktım ph 5 sulfatsız vegan urunler bayıldım uygun fıyatlılar
Evett onlarda da var. Onlarda kendi ürettiği markalar uygun fiyatlılar. Hepsine internet sitesi üzerinden ulaşabilr aslında. Zaten supra nın orjinalide çok ağır bir fondöten, dermacolden farkı yok.

Güvenilir yerlerden ve yine güvenilir markalardan sipariş veriyorum ben aldığım zaman
İsntagramdan makyaj malzemesi sipariş etmek ne kadar sağlıklı?
Bozuk ve sahte olabilir

avonun jel siyah, saks göz kalemi ,bazı parfümlerini ( atraction, today) , takılarını beğeniyorum ben.. geçen allık aldım o da çok güzeldi , rujları idare eder

fondöten olarak ise lr tek geçerim, şuan elimde porselen makyaj fondöteni var, inanılmaz güzel..hem pürüzsüz, hem kapatıcılığı yüksek

Back
X