kozyatagi central hospital dr secimi

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
30 haftalik gebeyim.hala tam kafamda dr secemedim.ilgisiz alakasizlar verdigim paraya yazik.kac dr değiştirdim su zamana kadar.neyse arastirdim bu hastaneyi buldum ucretleri bana gore biraz tuzlu olsada mecburen gidip bi on gorusme yapıcam begenirsem dogumda orda olur hayirlisiyla.bu hastaneye gidip memnun kalan var mi aranizda?basak hanima gitmeyi düşünüyorum ama..daha once gidip dogum yapanlardan haber bekliyorum.

Canım bende orayı denemek için gittim. Köşedeki asansöre yürürken mr radyasyon alanlarından geçtim için ürperdi sonra 7.kata çıktım sgk bitmiş eşimin üstünde gözükmemiştim 155 tl sgksız dedi. O an düzeltemedik tabi muayene olamadan çıktık.sgklı 90 tl. Benim bildiklerim bu kadaar

Canım bende orayı denemek için gittim. Köşedeki asansöre yürürken mr radyasyon alanlarından geçtim için ürperdi sonra 7.kata çıktım sgk bitmiş eşimin üstünde gözükmemiştim 155 tl sgksız dedi. O an düzeltemedik tabi muayene olamadan çıktık.sgklı 90 tl. Benim bildiklerim bu kadaar
cevabin icin tskler.ben hala araştırma icerisindeyim.bıktım artık.

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde soluğu Central Hospital hastanesinde aldım. Pazar günüydü ve kadın hastalıkları&doğum doktoru op.dr Levent Konur nöbetçiydi.
İlk muayene güzel geçti, bize kart ve kişisel numarasını vererek "ne zaman sorun olursa arayabilirsiniz" demesi üzerine mutlu olduk,güvendik ve artık bu doktor ile devam edeceğimizi netleştirdik.
İkinci kontrolde "rahim içinde kanama var"diyerek bizi korkuttu. (Bunu genelde her hastasına yapıyormuş).
Kanamam vs.. Olmadı.
Gittiğimiz her kontrolde yüzü asık, bakışları sert, sorduğumuz sorulara isteksiz cevap veren biriydi.
3 ay sonra"plesanta aşağıda kanaman olabilir,erken doğum olabilir ve normal doğum yapamazsın dedi.
Dünyamızı başımıza yıktı.Hamile bir bayanı günlerce ağlattı.
İçimi kemiren bir şüphe vardı,Devlet hastanesine randevu alıp gittim, muayene eden doktora anlattım ve "hayır plesanta olması gerektiği gibi,aşağıda değil korkmayın ve normal doğum için sorun yok"dedi.
Tekrardan başka bir devlet hastanesinde doktora gittim oda aynısını söyledi.
Yani levent konur bize yalan attı ve sezaryanı her zaman savundu. Sezaryan olmam için dakikalarca dil döktü.
37.ci hafta bittiginde bebegi alalim dedi, bebegin tahmini kilosunu sordugumda "kilosuna bakmadim ne gerek var" dedi.
Tabikii doğumu onunla yapmadım, 37.ci haftamda doktorumu degistirdim.
38+6 da dogum yaptim ve bebegim 2.820 gramdi. Gunler oncesinden beni sezaryan yapip daha dusuk kiloda bir bebek verecekti elime Belkide kuvezde kalacakti bebegim.
Anne bebek dostu bir hastanede böyle doktor çalıştırmak ne demek?
Aylarca bu doktora geldiğim için çok pişmanım.
Ustelik harika bir hamilelik donemi gecirmistim, mide bulantim bile olmadi yani demem o ki tonla para verdim,doktora soru sorup bunaltmadim, ama doktordan bi guler yuz goremedim.
Ultrason fotografi bile detayli olarak vermedi tarih:2017 !!!
Devlet hastanesinde bile 3 boyutlu resim veriyorlar.
Bana kalsa daha plesanta yalanini ogrendimde birakacaktim ama esim izin vermedi, bu doktorda basladik bu doktorda bitirelim dedi. Ödemiş olduğumuz ücretler haram olsun.Hayatimda yaptigim en buyuk hata bu doktor ile yola devam etmemdi. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu arada dogumu baska bir hastane ve doktorda yaptiktan sonra hic aramadi. İnsan bi merak edip arar degil mi? Sonucta 9 ay boyunca ayda 2 kere sana gelmisim. Ahhh levent konur, bana yasattigin hersey icin seni Allaha havale ettim!

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde soluğu Central Hospital hastanesinde aldım. Pazar günüydü ve kadın hastalıkları&doğum doktoru op.dr Levent Konur nöbetçiydi.
İlk muayene güzel geçti, bize kart ve kişisel numarasını vererek "ne zaman sorun olursa arayabilirsiniz" demesi üzerine mutlu olduk,güvendik ve artık bu doktor ile devam edeceğimizi netleştirdik.
İkinci kontrolde "rahim içinde kanama var"diyerek bizi korkuttu. (Bunu genelde her hastasına yapıyormuş).
Kanamam vs.. Olmadı.
Gittiğimiz her kontrolde yüzü asık, bakışları sert, sorduğumuz sorulara isteksiz cevap veren biriydi.
3 ay sonra"plesanta aşağıda kanaman olabilir,erken doğum olabilir ve normal doğum yapamazsın dedi.
İçimi kemiren bir şüphe vardı,Devlet hastanesine randevu alıp gittim, muayene eden doktora anlattım ve "hayır plesanta olması gerektiği gibi,aşağıda değil korkmayın ve normal doğum için sorun yok"dedi.
Yani levent konur bize yalan attı ve sezaryanı her zaman savundu. Sezaryan olmam için dakikalarca dil döktü.
37.ci hafta bittiginde bebegi alalim dedi, bebegin tahmini kilosunu sordugumda "kilosuna bakmadim ne gerek var" dedi.
38+6 da dogum yaptim ve bebegim 2.820 gramdi. Gunler oncesinden beni sezaryan yapip daha dusuk kiloda bir bebek verecekti elime Belkide kuvezde kalacakti bebegim.
Ustelik harika bir hamilelik donemi gecirmistim, mide bulantim bile olmadi yani demem o ki tonla para verdim,doktora soru sorup bunaltmadim, ama doktordan bi guler yuz goremedim.
Bana kalsa daha plesanta yalanini ogrendimde birakacaktim ama esim izin vermedi, bu doktorda basladik bu doktorda bitirelim dedi. Ödemiş olduğumuz ücretler haram olsun.Hayatimda yaptigim en buyuk hata bu doktor ile yola devam etmemdi. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu arada dogumu baska bir hastane ve doktorda yaptiktan sonra hic aramadi. İnsan bi merak edip arar degil mi? Sonucta 9 ay boyunca ayda 2 kere sana gelmisim. Ahhh levent konur, bana yasattigin hersey icin seni Allaha havale ettim!
Gerçekten çok enteresan bizim için levent bey tam tersi. Bu söylediklerinizle alakası yok hiç adamın🙄 size neden garezi oldu acaba?

Kanamam vs.. Olmadı.

Sinemcim şuan yaşadıklarımı o kadar güzel anlatmışsın ki sen benden önce tecrübe etmişsin belli ki..
Kendisinin 2 yıldır hastasıyım doğal yolla çocuk sahibi olamadık diye gitmiştik.
Bizi başka yöntemler önermeden direk tüp bebege yönlendirdi ve 2. denememde hamile kaldım.
1. başarısız denemede bile sonuc neden böyle oldu diye sorduğumda sert bir şekilde çıkış yaparak bilemeyiz bilimsel bir açıklaması yok diyerek tersledi.
2.Denemede de keseyi gördüğümüze tam sevindik derken bu sefer kesede kanlanma var her an herşey olabilir çok da umutlu olmayın bekleyeceğiz diyerek yolladı bizi.
2 doktor daha gezdim bu cevabı aldıktan sonra ikisi de kesede gözüken yer yer kanlanma gibi görüntünün bir sorun teşkil etmediğini , bebeğin gelişiminin haftasına göre normal olduğunu ve kalp atışının da gayet iyi olduğunu söylediler.
Bırakın insan psikolojisini hamile psikolojisinden zerre anlamayan bir dr kendisi.
Onun yüzünden günlerce psikolojim altüst oldu her gece ağlayarak ne olacak diye düşünmekten gözüme uyku girmedi.
Bu arada benim de eşimin yüzünden bir süre daha kendisine devam ettik:)
Diyeceğim o ki gerçekten kalbinizin sesini dinleyin ve doktor konusunu iyi araştırın.
Bu tarz insanın sinirini altüst eden ,paragöz, yalan yanlış bilgi verip insanları yanıltan doktorlardan uzak durun.
Ben araştırmalarım sonucu iyi bir dr buldum ve o şekilde ilerleyeceğim. Kendisi nasıl bir dr diye araştırma yapanlara edinilen tecrübelerle bilgi olmasını dilerim..

Dr.Levent Konur a bir kez kontrol muayenesinde gittim. Ultrasonla bebegimi gormek istiyorum dedigimde, zaten 1 hafta once gormussunuz ne gerek var, Avrupa da insanlar 3 ayda bir ultrasona giriyor dedi. Israrla gormek isteyince cok kisa bir sure gosterdi. Kendi hastasi olmadigim icin ilgilenmek istemedi. Kaba ve agresifti. Hamile psikolojisinden anlamadigini dusunuyorum. Sinirlerimiz bozularak ciktik.

Malesef kendisinin ciddi şekilde ruhsal problemleri olduğunu düşünüyorum.
Bana söylediği onca saçma şeyden sonra girdiğim 11-14 hafta arası detaylı ultrason ve ikili testim çok iyi çıktı.
Şuan 15. haftamıza girdik.
Bebeğimde ve bende herhangi bir sorun yok şükürler olsun.
Kendisini doğumumdan sonra her türlü resmi kuruma şikayet edeceğim..
Bu tarz insanlar doktorum diye dolaşmamalı ortalıkta, hekimlik bu değil.

Back
X