kp yuzunden bu yaz bana tatil haram. .

okaNayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
187
43
118
İstanbul
Kizlar gecenki konumu bilenler bilir neyse her yaz oldugu gibi bu yazda yazliga gidilcek ama tek fark kaynanam kilikli kprimde 4 ay boyuncabasimda olcak allahim dusuncesi bile boguyo beni atesler basiyo gecen sene kp calistigi icin sadece bir ay kalmisti amaa o bir ayi gelinde siz bana sorun neler cektim gorumcemle artik bogasimiz gelirdi evden cikar giderdik ama simdi isten cikti ve bizimle yazliga gelicek ustelik gorumcemde olmiycak iki ay caliscak ve ben bebekle o sicakta disari cikamiycam icin mecburen evde kalicam ve gerisini dusuneniyorum ona bir saat bile tahamuul edemezken koca bi dort ay ben napicam esimle konustum gitmeyelim bu sene diye ama bunaldim gidelim dedi bide her yaz orda is icin gidiyoruZ ordaki magazada calisiyo ama bide bu yaz eger oraya gidersek kisin donmeyi dusunmuyorum ama kisinda bebegim usur diye korkuyorum isinmaz o ev kisin ya kizlarrrr ben napicam dort ay bu adamla anlasabilicegim bi insan olsa bisey degil ama bana kafayi yedirtir. . .

bu insanlardaki anlayışsızlık öldürüyor beni yaaaa ne işi varki sizle 4 ay gençsiniz sonuçta sizi eşinizle başbaşa bıraksa biraz geç fln gelse yada daha az dursa:26:

bu insanlardaki anlayışsızlık öldürüyor beni yaaaa ne işi varki sizle 4 ay gençsiniz sonuçta sizi eşinizle başbaşa bıraksa biraz geç fln gelse yada daha az dursa:26:

Ahhh arkadasim benim ko den bahsediyoruz o bunu dusunucek hic gulucegim yoktu valla gece gece adamin elinden gelse ortamizda yatacak ki bu firsati bulmus kacirirmiii. Gecen yaz. Bile bir ay kaldim az tatil yaptim diye dovunuyodu simdiii bulmus bu firsati offff ben bittim.

madem gelicek karar verilmiş. kafanıza takmayın kardeşim siz kendinizi yıpratırsınız dua edin sizi sinir etmesin.

eşi çalışıyor o neden çalışmıyor yani kp ?Annenize falan gidin ya da onun huzurunu bozacak bir arkadaş falan alın yanınıza

eğer çok sinir oluyorsan eşini ikna et yazlığa gitme canım başka yolu yok yada git ama az kal 4 ay kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…