- Konu Sahibi eksisozluk
-
Canım okul olduğu için kendini sıkkın ve bitkin hissetmen çok normal.
Ama elinde dershane gibi bir fırsatın varsa bir yılını kaybetmemek adına bir an önce toplanman şart.
Sürekli yorgun ve bitkin olmanın sebebi sadece bilgisayar da olmayabilir.
Bir doktora görün anlat derdini, çözüm bulacağını zannediyorum.
Ya bir vitamin takviyesi verir, yada başka bi çözümü illaki vardır.
İş burda en çok sana düşüyor.
Pc bende çok kullanıyorum doğrudur ama 5 den sonra geceye kadar ders yapabiliyorum.
Ben okula gitmiyorum o nedenle..
Bende çok yorgun ve bitkindim bikaç hafta önce pc başından kalkmıyordum.
Bir sitede kuru üzüm tavsiyesi gördüm.
Kpss çalışma konumuzda da arkadaşlara önermiştim.
Ben denedim çok işe yaradı.
Troidim olmasına rağmen eskisinden daha dincim diyebilirim.
Hafızama da çok etkisi oldu.
kolaylıklar diliyorum :)
çok teşekkür ederim sevgi meleği :))) çok teşekkür ediyorum önerilerin için :)
evet. tembellik yapmanın hiç bir mantığı yok. ama içimden gelmiyor işte. bir belirsizlik var benim için.. olacak mı olmayacak mı?Fedakarlık yapmak zorundasın. Ben ÖSS ve KPSS ye hazırlanırken gün içindeki bütün iletişim araçlarından uzaklaşmıştım. Tamamen kesmedim çünkü benim de kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı.
Gözlerimi kapattım ve hep kendime şunu söyledim; kazandınız yazısını okuduğundaki heyecanı düşün umutefe, facebookta 2 saat oyalanacağım diye bu mutluluğu ertelemek ister misin?
Rica ederim ne demek aynı yolun yolcusuyuz :)
Sabahları uyandığında aç karnına kara üzüm kurusunu 10-15 adet ye. bir bardak su iç üstüne.
İsteğine göre gece yatmadan öncede yiyebilirsin.
bu baslık tam bana uygun:18:calısamıyorum assssssssssssllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaa ıcımden gelmıyor ama atanmaktan aska caremde yok cok ıyı bılıyorum genede ıstemıyorum ya banada yardm edın lutfen bu gıdısle atanamayacagm:84::84::84::84:
bölümün ne dersimm
offffff offffff........... herkes deli gibi ders çalışıyor... ben bu tembelliği bi atamadım üzerimden
bu başlıgı bırı benım ıcın mı açmış ne.......of offfff bıktım ya benim de bi işim olsadun kpss kursu arastırmaya gıttım ..1250 dedı sadece gk gy .yuh dedım bıde tarıh cog vat aynı hoca gırıyor....burası kucuk bıyer oldugundan maalesef secenek sınırlı....ablacım dedım saolasın kalsın dedım.zaten temelım var benım 1250 tl peh peh...ben kendı kendımı motıve ederım dedım.. çıktım ordan...ve bugun derse oturdum kendıme bır liste yaptım duvara astım...her dersten kpss de cıkan konuların dagılımı..ve hergun her dersten 1 konu bıtırme sözu verdım kendıme.....artık başlamalıyız millet konuları bıtırdı tekrar yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?