kpss hakkında

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
arkadaslar puanım ıyı degıl ama bı umut ben fransızca tercumanlık mezunuyum 61 puan aldım nasıl tercıh yapılacagını bılmıyorum bana anlatırmısınız lutfen fransızca tercumanlık mezun 8184 olarak gosterılıyor ben sımdı 8184 olan herseye basvurabılır mıyım nasıl olacak hıc bılmıyorum bastan anlatırmısınız mesela mutercımlık demıs karsısında 4080 gıbı numaralar yazıyor bunları anlamıyorum bırde bızım bolumden galıba enformasyon memuruda atanıyor onuda yapamıyorm bılgısı olanlar acıl cevaplsyabılır mı

canım puan sınırlaması yok.o 8184 4080 gibi numaralar aranan nitelikler.40 ıncı sayfadan sonra aranan nitelikler başlıyor.oradan bakacaksın.

mesela

4080 Mütercim-Tercümanlık (Almanca) veya Çeviribilim (Almanca) lisans programından mezun olmak.
8184 MÜTERCİM‐TERCÜMANLIK (FRANSIZCA)

gibi

ctl+f diyerek sayfada kodları sorgulatıp direkt de bulabilirsin

bende dört gözle tercih bekleyenlerdenim malesef ben de pek ümitli değilm ama yine de bekliyorum:) benim bölüm sizden farklı ama size şöyle yardımcı olabilirim tercihlerin karşısında kurumların tercih etmiş olduğu bölüm kodu var sizin bölümün kodu olan tüm kurumları tercih edebilirsiniz tabi diğer şartlarıda taşıyorsanız diğer şartlar dediğim bilgisayar sertifikası vs gibi... ayrıca bi arkadaşında yazdığı gibi 4001'i bütün fakülte mezunları tercih edebiliyor ama genelde çok yüksek kapatır...hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…