Kpss için cesaret lazım :(

Şimdiden matematikte temel atma etkinliğine:eğlence: başlaman lazım. Tüm sınavların yapısı değişti. Mantığa dayalı sorular şeklinde olmaya başladı. O yüzden hem eski ezberci sistemi öğrenip üzerine yeni nesil soruların tarzlarını görmen gerek

Çok çok sağolun hepinizin cevaplarına ayrı ayrı teşekkür ederim 🤗💕 Enn kısa zamanda bolca çalışmaya başlayacağım.

Suan ayni dertteyim halâda baslayamadim calismaya ins haftaya baslarim bide benim 2 kucuk cocuk var allah ins nasip eder isteyen herkese sizin bolum ney

Hanımlar günaydın :)

Ben 2 yıllık bi bölüm mezunuyum. Özel sektör malum... Yıllardır hiçbir zaman hakkımı alamadan asgari ücrete çalıştım ve çalışıyorum da. Patronların tavrı da malum. Çürüdüm resmen yani...

Kpss'miz 2 yılda bir oluyor. 2020 ekim gibi olur heralde sınavımız. Sorun şu, ben hiç çalışmadan girdim bugüne kadar ve aldığım en yüksek puan 70... Bölümün 75 ile atarken, şimdi 85 ve üzerini zorlamam gerekiyor. Matemetik desek berbat... Var mı benim gibi olup sonradan çalışıp yapabilen? Nasıl bi yol izlemeliyim?

Matematiğiniz berbatsa bunu diğer bölümlerden telafi ederseniz 85 alınması çok zor bir puan değil. Tabi Puanı alsanız da bir de malum artık mülakatlar var.
Bence siz en azından son kez denedim elimden geleni yaptım diyebilmek için bir kere daha deneyin. ama bu sefer gerçekten elinizden geleni yapın. Başarılı olursanız çok güzel olur ama olmazsa en azından ileride keşke zamanında bir de çalışıp deneseydim diye pişman olmamış olursunuz.

Matematiğiniz berbatsa bunu diğer bölümlerden telafi ederseniz 85 alınması çok zor bir puan değil. Tabi Puanı alsanız da bir de malum artık mülakatlar var.
Bence siz en azından son kez denedim elimden geleni yaptım diyebilmek için bir kere daha deneyin. ama bu sefer gerçekten elinizden geleni yapın. Başarılı olursanız çok güzel olur ama olmazsa en azından ileride keşke zamanında bir de çalışıp deneseydim diye pişman olmamış olursunuz.

Kesinlikle. Çok ama çok haklısınız. Kaybım olmayacak. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🌸

Selamlar bende 2 yillik saglik bolumu mezunuyum. Son girdigim kpssden 78 aldim tabi yetmiyor. 85uzeri hatta 90 civari alsam anca oyle atanirim. Tabi kadro acilmama gibi bi durum olmazsa. Iyiki bizlerde mulakat yok. Tabi benim sorunum da sifir matematik olmadi ve duzenli ders calisamamam. Ne yapsal bilemiyorum.

Hanımlar günaydın :)

Ben 2 yıllık bi bölüm mezunuyum. Özel sektör malum... Yıllardır hiçbir zaman hakkımı alamadan asgari ücrete çalıştım ve çalışıyorum da. Patronların tavrı da malum. Çürüdüm resmen yani...

Kpss'miz 2 yılda bir oluyor. 2020 ekim gibi olur heralde sınavımız. Sorun şu, ben hiç çalışmadan girdim bugüne kadar ve aldığım en yüksek puan 70... Bölümün 75 ile atarken, şimdi 85 ve üzerini zorlamam gerekiyor. Matemetik desek berbat... Var mı benim gibi olup sonradan çalışıp yapabilen? Nasıl bi yol izlemeliyim?
Ciddi anlamda emek vermn lazim bu yollardan gecmis biri olarak soluyorum yani kpss ciddiye alip ben basaracagimm biliyorum diyerek calismn lazim lisans olarak calistim ki lisans cok ama cok zor onlisansa gercekten iyi ders calisarak cok zor degil 85-90 almak sadece matematik iyi degil demisin onuda calisarak kitap kurs internet imkan varsa ozelders halledebilirsin 2yilimi ders calisarak gecirdim kursa gittim ankarada 92kusurle kamu kurumunda ca

Ciddi anlamda emek vermn lazim bu yollardan gecmis biri olarak soluyorum yani kpss ciddiye alip ben basaracagimm biliyorum diyerek calismn lazim lisans olarak calistim ki lisans cok ama cok zor onlisansa gercekten iyi ders calisarak cok zor degil 85-90 almak sadece matematik iyi degil demisin onuda calisarak kitap kurs internet imkan varsa ozelders halledebilirsin 2yilimi ders calisarak gecirdim kursa gittim ankarada 92kusurle kamu kurumunda calisiyorumm ki suanda calistigim kurumun sinavi dahada zordu sozlu yazili mulakat spor sonrasinda kurs arkdasn esi adliyeye girdi sadece 10parmk calisarak istda neden olmasn sizinde matematik icin pi yayinlarini oneririm pegem keza ole guzrl ve akici anlatilmis acik bi bicimde

Selamlar bende 2 yillik saglik bolumu mezunuyum. Son girdigim kpssden 78 aldim tabi yetmiyor. 85uzeri hatta 90 civari alsam anca oyle atanirim. Tabi kadro acilmama gibi bi durum olmazsa. Iyiki bizlerde mulakat yok. Tabi benim sorunum da sifir matematik olmadi ve duzenli ders calisamamam. Ne yapsal bilemiyorum.

Bizim en büyük şanssızlığımız sağlık bölümünün bu kadar ayağa düştüğü zamana denk gelmemiz maalesef. Ne atanabiliyoruz ne de özellerde değer görüyoruz.

Bizim en büyük şanssızlığımız sağlık bölümünün bu kadar ayağa düştüğü zamana denk gelmemiz maalesef. Ne atanabiliyoruz ne de özellerde değer görüyoruz.
Bende saglikciyim. Ciddi anlamda sıkinti. Cok mezun var. Isverenlerde sen olmazsan digeri olur kafasi var. O sebeble devlet cok daha iyi.

Ben özelde is bulamadim. Sehrimde torpil cok donuyordu zaten calisma alani cok kisitliydi 5-6 sene oldu mezun olali ama ben meslegimi yapamadim diplomam ise yaramadi. En iyisi atanmak bi calisma azmi gelse hep aklimda da azim yok istikrar yok

Back
X