• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss kursu acill

ekimnisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
86
3
28
merhaba arkadaslar gecenlerde yazmistim ama cevap veren olmadi hic afyonlu yok herhalde.Ben iki aydir burada yasiyorum ve gk gy eb alan icin kpss kursuna gidecegim ihtiyac ve yargi ile gorustum ama kararsiz kaldim.Kimileri itiyacin yayinlarinin kpss ile alakasi yok diyor kimisi baska şey lutfen bana fikir veriri misiniz?Hangi kurs daha iyidir genel olarak

iki yayında kpssde en iyi diyebilirim onu diyen sanırım o yayınları sevmemiş kimse sorsan sana direk önereceği iki yayın bu.
hangisi içine sindiyse ona git ikiside iyi ama hocaları nasıldır onu öğren yayına göre değil

Canım ben Kocaelideyim.Bu sene Yargı ya yazıldım.Çok iyi olduğunu duydum.

Yargının videoları çok iyi. Sana bi şifre verirler istediğin kadar izler tekrar yaparsın. Tavsiye ederim.

Yargi bana da daha iyi gibi geldi hocalar vs unv kökenliymis mesela ihtiyacta alan bilgisine gk deki tarih hocasi girecekmis ayni sey degil o yuzden biraz supheye dustum.Sonucta ikisi de sehir degisse bile kaliteden odun vermez herhalde genelde hangisini methediyorlarsa ona yazilacagim

Siz ne zaman ve ne kadara kayıt yaptırdınız acaba? Yani erken kayıt mıydı yoksa yakın zamanda mı kaydoldunuz?

1 Eylülde yaptırdım kaydımı.1300 e 10 taksit.5 Eylül de fiyatlar artacak demişti ordaki bayan.Nasıl olur bilmiyorum.Siz de mi Kocaelidesiniz?

Kızlar ben de kpss kursuna gitmek istiyorum. Lisans gk-gy den gidicem. İstanbul şirinevler en rahat gidebileceğim semt. orada da deniz eğitim ve fem akademiden fiyat aldım. deniz eğitim 800 dedi peşin,fem akademi 1600 dedi. tam iki katı yani. üstelik deniz eğitimde toplam 300 saat ders görülüyormuş fem akademide 240 saat dediler. Deniz eğitim daha mantıklı geliyor ama femin de adı var. acaba ikisinden birine gidip çok memnun olan ya da sıkıntı yaşayan var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Back
X