• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss kursu....hayal kırıklığı

Bişey sorucam,ben açıköğretim düz liseden bu yıl meZun olucam.kpss ye girsem bir lise mezunu olarak nerelerde ve hangi ücretle çalışabilirim?

bence ilkönce bir sınava girinde. ücretini boşverin, sonuçta memur olacaksınız. ilana çıkılan şartlarınızın uyduğu tüm kurumlarda çalışabiliyorsunuz. ancak son yıllarda düz lise mezunlarından hizmetli alımına gittiler. aralarda memurlarda var. artık aldığın puana göre.

konu sahibi arkadaşada kursları tavsiye ediyorum. ama gerçekten ciddi çalışan kursları. ben ve kardeşim kurs sayesinde atandık. verdiğiniz ücreti alabilmek için ilkönce dershaneyle görüşün, vermezlerse il milli eğitim müdürlüğü özel öğretim şubesiyle görüşün, ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olurlar.

kursla görüşmeye gidemedim malum 15 tatil kızlarım evde bir türlü kısmet olmadı. işletmenlik sertifikasını da almam lazım gidip. pazartesi günü inşallah alacağım. kurs olayını kapattım kafamda artık evde çalışacağım. benim bir isteğimde kızlarımın düzeninin bozulmaması bu çok önemli. yemekleri temizliğim evimin işi vs aksamasın istiyorum. malum zaten babamız yanımızda değil bir de anneden olmasınlar. ben kurs ile ilk konuştuğum saat 14 30 ve 17 00 idi benim kızlarım12 15 de servise biniyor 18 00 de evde oluyorlar yani vakit uygundu ama sonra kurs yan çizdi artık çoğunluğu mu sağlayamadı ne oldu bilmiyorum. ama yinede ben haklıyım en azından deselerdi ki "bu saatler değişebilir" ben kayıt olmazdım. neyse bunda da var bir hayır. bana eğitim seti vermişlerdi 6 kitaptan oluşan. onu geri almıyorlarmış 50 tl dediler bende oraya 100 tl vermiştim ordan düşerler artık. kalan parayı ve senedimi alıp bu olayı kapatırım inşallah.

eğer eğitim setleri kaliteli bi yayın değilse ve daha kullanmadıysanız tabikide iade edersiniz ne mecburiyeti bu ki alla alla.. Neyse sıkmayın canınızı evde hazırlanırsınız sınava birkaç ay kala hızlandırılmış kurslarlada pekiştirebilirsiniz

Evde kendi kendinize çalışmanız daha iyi.

Bende kpss ye hazırlanıyorum.Sözelde bi sıkıntım yok zaten yıllardır sınavlara gire gire konularla haşır neşir oldum.

Tek eksiğim mat dı onun içinde özel kitaplar aldım matematik öğreten çözümlü soru kitapları felan.

Şuan sadece matematiğe çalışıyorum internetten videolarda var anlamadın mı durdur başa al tekrar tekrar anlayana kadar izle herşey senın kontrolünde

Son düzenleme:
Benim de sözelim iyidir sadece. Hatta ortaokul ve lise döneminde tek bir kere matematiğim 2 gelmedi, hep ortalamayla ya da kurul kararıyla sınıf geçebildim. Zira üniversitede de hala temel matematik dersini bile alttan alıyorum 3 yıldır, veremiyorum :1:

Ama şu var, bence siz de onu deneyebilirsiniz. Ben össde denemiştim bunu, işe yaramıştı. Hiç ders çalışmadan bir kaç gün devamlı soru çözün, soru üzerinden fikir yürütmeye çalışın, kendi kendinize yöntem geliştirin. Yöntem geliştiremediğiniz konuları çalışın. Ben hiç çalışmadım kpssye, başka bir konuda söylemiştim hatta annemle kim daha yüksek alacak diye girdik sınava, tek soru çözmedik. Ben 92 aldım, annem de 80 aldı sınavdan. Çünkü o da sözeli yapamıyor.

Hiç kasmayın derim ben. Kpss gerçekten zor değil. Benim 20 sene önce mezun olmuş annem, ders konusunda beceriksiz olan ben bile çok iyi olmasa da ortalamanın çok çok üzerinde puanlar aldık. Siz de yapabilirsiniz. Kurs şart değil. :34:

Çalışma linklerini atan arkadaş banada verebılır mı ?

bende kpss dersanesınden kaydımı gecen ay sıldırdım ama benımkı maddı olanaksızlıklardı.Benımde tek derdım matematık
sozelı hıc calısmadan yapabılıyorum öss yı oyle kazandım uni.oyle bıtırdım ama bu kpssde matematık olmazsa olmuyor işte :(
Bende tek matematık alayım demıstım dersane kabul etmemıstı . Sanıyorum sızde de kabul etmezler ama
Sizi resmen kandırmışlar , sıkayet edecegınızı ve haksız yere para aldıklarını soyleyın .. tutusurlar hemen ..

Son düzenleme:
Back
X