Meraba ben üniversite öğrencisiyim.bugün kendimi denemekk için kpss ortaöğretim sınavına girdim.75 civarı bi puan bekliyorum.biyerlerde memur vb gibi çalışma imkanım olabilirmi acaba bu puanla? Neye göre alıyorlar işe.hiç bilgim yok açıkçası.pek araştırmadan girdim sınava şansımı denemek için.yardımcı olursanız sevinirim
Ben 86 puanla 2 yıl bekledim canım.Memurluk 93'ün altına inmiyor.Hangi bölümde okuyorsun bilmiyorum ama üniversite bitince de lisans düzeyinden memur olabilirsin.
Meraba ben üniversite öğrencisiyim.bugün kendimi denemekk için kpss ortaöğretim sınavına girdim.75 civarı bi puan bekliyorum.biyerlerde memur vb gibi çalışma imkanım olabilirmi acaba bu puanla? Neye göre alıyorlar işe.hiç bilgim yok açıkçası.pek araştırmadan girdim sınava şansımı denemek için.yardımcı olursanız sevinirim
75 puanla meslek lisesi mezunu değilsen hiçbir yere atanamazsın merkezi atama ile.
2008 de 91 puanla ben atanamamıştım.
Eşim de 2012 de 73 puanla atanamadı.
Sağlık Meslek mezunu isen atanırsın kolaylıkla sanıyorum.