kpss tercihi ile ilgili yardim istiyorum

Lillsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
120
17
68
Merhaba arkadaslar..
Ben buro yonetimi ve sekreterlik onlisans mezunuyum.2012 kpss de 77 puan aldim.kpss tercihleri basladi.Veri hazirlama ve kontrol isletmenligi bolumu,bu tercihlerde buro yonetiminden,yani benim bolumumden alimlar yapiyor,size sorum bu alimlarda bu puanla bir sansim olabilir mi?
Bilgisi olanlarin yardimlarini rica ediyorum..Simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar..
Ben buro yonetimi ve sekreterlik onlisans mezunuyum.2012 kpss de 77 puan aldim.kpss tercihleri basladi.Veri hazirlama ve kontrol isletmenligi bolumu,bu tercihlerde buro yonetiminden,yani benim bolumumden alimlar yapiyor,size sorum bu alimlarda bu puanla bir sansim olabilir mi?

Neden olmasin bence denemelisin.

Canım 3001 falan da yaz. Moral bozmak gibi olmasın ben 2010 önlisans kpssye girmiştim, daha yüksek bir puanla atanamadım. Ama Allah'tan ümit kesilmez, kesilmemeli.

3001 le zor atanırsın bende 77 puanla tercih yaptım ama öylesine :8::8:

Canım 3001 falan da yaz. Moral bozmak gibi olmasın ben 2010 önlisans kpssye girmiştim, daha yüksek bir puanla atanamadım. Ama Allah'tan ümit kesilmez, kesilmemeli.

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim,umidimi yitirmedim belki diyorum,hani..
O kadar cok hayalkirikligina ugradim ki,en azindan artik uzulmemeye calisicam

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim,umidimi yitirmedim belki diyorum,hani..
O kadar cok hayalkirikligina ugradim ki,en azindan artik uzulmemeye calisicam

Ooo o kötü işte. Bence şimdiden olmamış gibi hazırla kendini. Olursa sevinirsin.
Bugün ben de yaptım tercih ama eğlencesine. Olmayacağına eminim çünkü.
Ama ben artık yıldım yani heyecanlanmıyorum bile açıklandığında bakarken. :)

Ooo o kötü işte. Bence şimdiden olmamış gibi hazırla kendini. Olursa sevinirsin.
Bugün ben de yaptım tercih ama eğlencesine. Olmayacağına eminim çünkü.
Ama ben artık yıldım yani heyecanlanmıyorum bile açıklandığında bakarken. :)
:)Canim bolumun neydi

Canim bolumun neydi

Benim Gıda Teknolojisi canım önlisansım bende. Ama bizde pek kadro açılmıyor o yüzden 3001 den tercih yapıyorum :) Yeniden hazırlanıyorum 77 yle pek umudum yok benim :2: Yinede Allahtan ümit kesilmez

Benim Gıda Teknolojisi canım önlisansım bende. Ama bizde pek kadro açılmıyor o yüzden 3001 den tercih yapıyorum :) Yeniden hazırlanıyorum 77 yle pek umudum yok benim :2: Yinede Allahtan ümit kesilmez
Insallah olur canim..Umidini yitirme,3001 arasindan biraz zor oluyor.insallah hersey gonlunce olur canim

Insallah olur canim..Umidini yitirme,3001 arasindan biraz zor oluyor.insallah hersey gonlunce olur canim

Çok teşekkürler canım güzel dileklerin için. İnşallah seninde olur, isteyen emek veren herkesin olsunnn inşallah :16::16:

Maalesef aynı şeyleri yaşamış olarak ümitlenme diyorum tercihi yap tevekkül et haziranda 84 ile atanamayan insanlar var. 3001 kadrosu kuş kadar verilmiş. Bende 75 aldım durum zor gibi
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Maalesef aynı şeyleri yaşamış olarak ümitlenme diyorum tercihi yap tevekkül et haziranda 84 ile atanamayan insanlar var. 3001 kadrosu kuş kadar verilmiş. Bende 75 aldım durum zor gibi
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk[/
84 ile atanamayanlar varken,benim bu puanla umit etmem cokta dogru olmaz,keske her bolumden cokca alim olsa,kadro aciyorlar bir kisi,bir kisi aliyorlar..ee binlerce mezun var,nasil olucak bu isin dengesi,bir daha gir,bir daha hazirlan..nereye kadar...
Allah hepimizin yardimcisi olsun

büro yönetimine iyi kadro verildi. ama bu puanla atanamazsın malesef.. yinede tercih yapabilirsin tabiki :ssz:
3001de 85ten aşağıya zor iner.. temeliniz varsa bu 3 ayı değerlendirebilirsiniz

Merhaba arkadaslar..

Benimde bölümüm büro yönetimi ben eylül de sınava gireceğim benim ki ortaöğretim oluyor yani. Aynı tercih haklarımız mı var bu konuda hiç bilgim yok bilenler yardımcı olsa :50:

Merhaba arkadaslar..

önlisans 80 puanla 2 senedir atanamıyorm canım.bende yapıcam tercih.nasip kısmet diyoruz yapacak bir şey yok bir dayımız olaydı şimdiye atanmıştık

Back
X