kpss tercihi ile ilgili yardim istiyorum

önlisans 80 puanla 2 senedir atanamıyorm canım.bende yapıcam tercih.nasip kısmet diyoruz yapacak bir şey yok bir dayımız olaydı şimdiye atanmıştık
Evet canim dayimiz olsaydi,coktan atanmistik,iyi puanin var aslinda ama yetmiyor iste,bakiyorum acilan bolumlere bir kisi,bir kisi aliyorlar..sira gelmiyorki..Amaaan yine sinirlendim..
Canim, umarim emeklerin bosa cikmaz

Benimde bölümüm büro yönetimi ben eylül de sınava gireceğim benim ki ortaöğretim oluyor yani. Aynı tercih haklarımız mı var bu konuda hiç bilgim yok bilenler yardımcı olsa :50:

Canim sen buro yonetiminin lisesinden mezunsun galiba,aradaki farklari cok bilmiyorum.Seni yanlis yonlendirmek istemem.Bilen arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi acaba

büro yönetimine iyi kadro verildi. ama bu puanla atanamazsın malesef.. yinede tercih yapabilirsin tabiki :ssz:
3001de 85ten aşağıya zor iner.. temeliniz varsa bu 3 ayı değerlendirebilirsiniz

3001 den tercih yapmadim,kendi alanimdan yaptim,2012 de cok iyi hazirlanmistim ama bende sayisal yok,bu puani sozelden aldim,bu yilki sinav icin cogu seyi unuttum gibi,bakalim tekrar calismaya baslayabilirim.

Merhaba arkadaslar..
Ben buro yonetimi ve sekreterlik onlisans mezunuyum.2012 kpss de 77 puan aldim.kpss tercihleri basladi.Veri hazirlama ve kontrol isletmenligi bolumu,bu tercihlerde buro yonetiminden,yani benim bolumumden alimlar yapiyor,size sorum bu alimlarda bu puanla bir sansim olabilir mi?
Bilgisi olanlarin yardimlarini rica ediyorum..Simdiden tesekkurler

şu kpss tercihlerinde puanı unut canım herşey şans işi. eğer senin seçtiğin kadroya senden yüksek puanlı tercih etmemişse olur tabiki niye olmasın. ama bu kızın puanı 77 hemen alalım durumu yok yani. seçimlerini doğru yap. :30:

şu kpss tercihlerinde puanı unut canım herşey şans işi. eğer senin seçtiğin kadroya senden yüksek puanlı tercih etmemişse olur tabiki niye olmasın. ama bu kızın puanı 77 hemen alalım durumu yok yani. seçimlerini doğru yap. :30:

Mesajin icin cok tesekkur ederim canim..tercihlerimi yaptim..sadece artik "herhangi bir kadroya yerlesemediniz"yazisi gormek istemiyorum her sinava giren gibi..benimkide umut,belkiler,haniler v.s
Veri hazirlama ve kontrol isletmenligi bolumu,buro yonetiminden baya alim yapmis kimi kadrolarda 21 kisi yaziyordu,tabii bilgisayar isletmenligi sertifikasi olan burocularda alim yapiyor,bende tercihimi cogunlukla ona gore yaptim bakalim...Sans konusuna gelince,olurda atanirsam bundan sonra sansli biriyim derim sanirim :).... (sans pek yokta bende)

Mesajin icin cok tesekkur ederim canim..tercihlerimi yaptim..sadece artik "herhangi bir kadroya yerlesemediniz"yazisi gormek istemiyorum her sinava giren gibi..benimkide umut,belkiler,haniler v.s
Veri hazirlama ve kontrol isletmenligi bolumu,buro yonetiminden baya alim yapmis kimi kadrolarda 21 kisi yaziyordu,tabii bilgisayar isletmenligi sertifikasi olan burocularda alim yapiyor,bende tercihimi cogunlukla ona gore yaptim bakalim...Sans konusuna gelince,olurda atanirsam bundan sonra sansli biriyim derim sanirim :).... (sans pek yokta bende)

canım veri hazırlama için bilgisayar sertifikasına gerek yok ki. ünivde bilgisayar dersi gördüğünü kanıtla transkirp le tamam :1:

canım veri hazırlama için bilgisayar sertifikasına gerek yok ki. ünivde bilgisayar dersi gördüğünü kanıtla transkirp le tamam :1:

Canim onu bilmiyordum,arkadaslar felan demisti,kpss de istiyorlar diye,bizde kursa gitmistik.univde iki sene bilgisayar dersi gordum,yok illa sertifika istiyormus dedi arkadaslar,oyle olunca toptan gittik
Amaann,fazla bilgi goz cikartmaz hesabi diyiyim bu duruma bende:))

hayır bilgisayar dersi gördüm diye belirtmek bilgisayarcılar için falan geçerli en az 160 saat gördüğünü kanıtlaması gerek
farklı bölümlerde okuyanlar sonucta o kadar saat görmüyor
sertifika şart
bende tercih yaptım bugün tercihlerimi yaptığım sırada iki defa bahçeye çıktım ikisinde de kafama kuş pisledi :60:

Son düzenleme:
hayır bilgisayar dersi gördüm diye belirtmek bilgisayarcılar için falan geçerli en az 160 saat gördüğünü kanıtlaması gerek
sertifika şart
bende tercih yaptım bugün tercihlerimi yaptığım sırada iki defa bahçeye çıktım ikisinde de kafama kuş pisledi :60:

Canim oncellikle hayirli olsun,insallah olur ataman,o kadar kursa gidip geldim bosaymis diyordum,ama simdi rahatladim..demek gerekiyormus
Bu arada canim kus iki kere pisledigine gore iki yere birden atanacaksin demektir:)bir tane yetmez diyip iki yerden atama cikicak sana:))
Bu arada bolum neydi canim?

Canim oncellikle hayirli olsun,insallah olur ataman,o kadar kursa gidip geldim bosaymis diyordum,ama simdi rahatladim..demek gerekiyormus
Bu arada canim kus iki kere pisledigine gore iki yere birden atanacaksin demektir:)bir tane yetmez diyip iki yerden atama cikicak sana:))
Bu arada bolum neydi canim?

:9: öyle mi dersin
bölümümü burada yazmıyım canım ama önlisansım fazla kadrom yok şans işi artık
bir mucize olurda yazdığım yerlerden bir tanesine benden yüksek tercih olmazsa giderim
oda tamamen ütopya :9:
herkesin hakkında hayırlısı olsun.
katiplik vs bir yıldır 5 bin alımdan bahsedip durdular ala ala tr geneli 770 kişi
iyice azaldı alımlar 1er 2şer kadro mu olur
düşüncelerden uyuyamıyorum artık:50:

Canim onu bilmiyordum,arkadaslar felan demisti,kpss de istiyorlar diye,bizde kursa gitmistik.univde iki sene bilgisayar dersi gordum,yok illa sertifika istiyormus dedi arkadaslar,oyle olunca toptan gittik
Amaann,fazla bilgi goz cikartmaz hesabi diyiyim bu duruma bende:))

tamam canım. bende ösym yi aramıştım bizzat :1: okulda gördüğün dersi kanıtla yeter demişlerdi :62:

:kkk:
sertifika şart

canım ben ösymyi bizzat aradım sordum ünivde bilgisayar gördüğünü kanıtla yeter dediler saati falan önemli değil transkirpte bilgisayar dersi yazması yeterli. ben muhasebe okudum zaten maşallah bizim her dersimiz bilgisayardı :51: haftada 4 saat görüyorduk yarı dönemde 160 ı geçiyordur zaten :82:

:9: öyle mi dersin
bölümümü burada yazmıyım canım ama önlisansım fazla kadrom yok şans işi artık
bir mucize olurda yazdığım yerlerden bir tanesine benden yüksek tercih olmazsa giderim
oda tamamen ütopya :9:
herkesin hakkında hayırlısı olsun.
katiplik vs bir yıldır 5 bin alımdan bahsedip durdular ala ala tr geneli 770 kişi
iyice azaldı alımlar 1er 2şer kadro mu olur
düşüncelerden uyuyamıyorum artık:50:
Yok canim nerde 5 bin atama,bende gecen sene girdim katiplik sinavina,o kadar az bir alim varmiski,gittigime pisman oldum canim,kpssde oyle,kadro acilmis ,alim sayisi bir yada iki,komedi resmen..
Ozel sektore gireyim desen,o da ayri bir zor...
Hakkimizda hayirlisi olsun artik canim..

:kkk:

canım ben ösymyi bizzat aradım sordum ünivde bilgisayar gördüğünü kanıtla yeter dediler saati falan önemli değil transkirpte bilgisayar dersi yazması yeterli. ben muhasebe okudum zaten maşallah bizim her dersimiz bilgisayardı :51: haftada 4 saat görüyorduk yarı dönemde 160 ı geçiyordur zaten :82:

Canim her iki kosuldada,bilgisayar konusunda bir sikinti yok demekki,bizde baya bilgisayar dersi gorduk...tek engel var kpss atamasi,oda olsun artik
diye hayaller kuruyorum:))ama nerde...

Back
X