kpss ve bebek.arkadaşlar kpssye çalışan bir yandan da bebek isteyen veya hamile olan

Bende 23.haftamdayım.hatta 3. Ve 4. Aylarımda finallere büte veee hatta yaz okuluna bir de 3 puan için tek ders sınavına bile girdim. ALLAH a şükür mezun oldum.kpss a ya çalışamadan girdim :( şimdiyse niyetim;INŞALLAH rahatsiz lıklarım geçti güzelce temmuz ayında ki sınava hazırlanmak. Bebişin gelmesine 3buçuk 4 ay var hayırlısıyla..

Kizlar merhaba bende hamile oldugumu 2 gun once ogrendim kpss magduruyum bu sene sinava hazirlanayim diyordum 80 uzeri almam gerekiyor sosyalciyim acaba olur mu hala hamileligin sokundayim dogum mayisa geliyor

ilk bi kaç syın sıkıntılı geçebilir ama hedefini doğru tut... ben 3 ay içinde 44-48 sınava girdim üstelik miğde bulantılarım varken tabi notlarımın çalışmama göre daha yüksek olması gerekirken .. demekki kısmmetimde yok çok yüksek olmadı. Ama hedefini sağlam tut çalış ve ALLAHA tevkkül et

Bende 5 sene aradan sonra sinava hazirlaniyorum ev cocuk derken cok zor bide bolumum sigortacilik heralde 90 alsamda atanamam diye dusunuyorum hic cevrenizde bu bolumden atanan varmi cunku benim umudum yok bu da calismami cok etkiliyo

bu konu ıssız kalmış,hortlatayım :27:
ben şuan hazırlanıyorum ve gayet verimli geçiyor.
bebeğim sınavıma 3 ay kala gelecek nasipse.
annemde doğumdan sonra sınava kadar kalacak.
zorlanacağımı düşünmüyorum.ilk 1 2 haftadan sonra tekrar çalışmaya başlayabilirim diye düşünüyorum,
hayırlısı olsun bakalım :16:

Merhaba arkadaşlar ben de 15 haftalık hamileyim. Doğumum tahminen nisanın sonuna doğru olacak hayırlısıyla inş... Hamileliğim şimdilik rahat geçiyor yalnız çalışma isteğim yok motive olamıyorum atanma ihtimalimin düşük olması beni umutsuzluğa itiyor. bU Da çalışma isteğimi etkiliyor sınava 3 ay kala doğum olacak inş Doğumdan sonrası için kafamda çok soru var

Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum gk-gy, eğitim ve alan sınavına yani 3 sınava giriyorum 80 üstü almam gerekiyor şu anki puanım 60larda o derece vahim yani... Umudum yok bu da motivasyonumu çalışmamı etkiliyor benim alanımdan başvuru çok alım başvuruya oranla çok az ama bunca yıl okuyup üstüne formasyon alıp vazgeçmek fikri çok yıpratıyor nasipte varsa inş bir gün atanırım diye çalışmak istiyorum

umuyorum ki Buradan birbirimize destek olabiliriz umuyorum ki duygularımızı tavsiyelerimizi umut ve umutsuzluklarımızı çalışmalarımızı paylaşırsak birbirimizi motive edebilir çifte mutluluk yaşayabiliriz inş.. Hepimize kolaylıklar, başarılar...

canım benimde tahminen nisanın son haftası doğum olacak Allah nasip ederse ve sınav konusunda bende tereddüt içindeyim bizim atama puanıda çok yüksek ben meslek lisesesi öğretmeniyim bizimde 2 sınav gkgy artı eb hayırlısı

kızlar moralinizi bozmayın,Allahın izniyle atlatılmayacak bişey değil.
bazen benimde motivasyonum düşüyor ama bırakmıyorum kendimi,toparlıyorum hemen.
ben iibf mezunuyum ve alandan hazırlanıyorum.hukuk,iktisat,maliye,muhasebe...
bide üstüne gk gy.
Allahtan matematiği geçen sene hallettim.
dersaneye gidiyor musunuz?
bizim dersane çok erken başlayınca türkçe coğrafyada bitti.
gk gy de sadece tarih anayasa kaldı benim.
alanda da bayağı ilerledik.
bu sene çift sene olması nedeniyle gk gy ağırlı çalışıyorum.
memurluktan atanmam için 80,alandan ise 75 üzeri almam kurum sınavları için yetiyor.
inşallah hayırlısı olur.
peki bebeğiniz doğduğunda anneniz vs yardımcı olacak mı?
benim annem doğumumdan sınava kadar yanımda kalacak.
o yüzden şanslı hissediyorum kendimi.

kızlar moralinizi bozmayın,Allahın izniyle atlatılmayacak bişey değil.
bazen benimde motivasyonum düşüyor ama bırakmıyorum kendimi,toparlıyorum hemen.
ben iibf mezunuyum ve alandan hazırlanıyorum.hukuk,iktisat,maliye,muhasebe...
bide üstüne gk gy.
Allahtan matematiği geçen sene hallettim.
dersaneye gidiyor musunuz?
bizim dersane çok erken başlayınca türkçe coğrafyada bitti.
gk gy de sadece tarih anayasa kaldı benim.
alanda da bayağı ilerledik.
bu sene çift sene olması nedeniyle gk gy ağırlı çalışıyorum.
memurluktan atanmam için 80,alandan ise 75 üzeri almam kurum sınavları için yetiyor.
inşallah hayırlısı olur.
peki bebeğiniz doğduğunda anneniz vs yardımcı olacak mı?
benim annem doğumumdan sınava kadar yanımda kalacak.
o yüzden şanslı hissediyorum kendimi.

bende Türkçe coğrafya tarih çalışıyorum ilk önce onları bitiriyim diye düşündüm anayasayı unuturum diye sona bıraktım matematik çok iyi değil benim
ama yapacak bişey yok mecburen çalışacağız nasip kısmet benimde kendi alanımdan 80 almam lazım eğitim bilimlerini unutmamak için biraz sonra çalışacağım hayırlısı artık bebeğim doğduğunda annem gelecek bende şanslıyım :-)
gkgy inşallah çok zor olmaz

Kızlar bende sınav da 8 aylık hamile olacağım inşallah. Korkuyorum ama hayırlısı olsun. Aslında bi kaç ay sonra düşünüyorduk çocuğu ama kısmet böyleymiş.

bende kpss mağdurlarındanım.. bebiş de istiyorum ama kendi kendime :14:
eşim henüz erken oduğunu düşünüyor ama ben sağlıkçıyım ve gözümün önünde korunduktan sonra aylarca yıllarca gebelik için bekleyenleri görünce gözüm korkuyor..
bir yandan ders çalışıyorum bir yandan 8-17 mesai ve bir yandan da bebiş isityorum ama olur mu olmaz mı,olursa nasıl olur hiçbir fikrim yok... sadece istiyorum :26:

Back
X