Kpss ve bebek

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
Kizlar merhaba bir sorum var

Lise mezunuyum birde bebegim var evliyim çalışmiyorum.. evliliğim sallantida ne umutlarla evlendigim evliligim bir gün bitecek gibi görünüyor dava filan yok ortada ama bazi şeyler bitmiş gibi senin ailen benim ailem sen bana sunu yaptin ben bunu yaptim demeler yordu beni.. seviyor muyum evet ama saygi kalmadi duzelir mi bilinmez( neden boyle diye merak edenler icin yazdim) bosan omce sonra ders calis diyecek olanlar babaocagim da bunun icin musait degil huzur yok o ortamda da burda kendimizi garanti altina almaliyim ozgüvenim orta halli once daha pisiriktim simdi biraz daha anneliginde vermis oldugu cesaretle eskiye göre daha iyiyim kronik rahatsizlihim var bu beni vücut olarak cok etkiliyor her gun yorgunum her gun hasta kafam kazan gibi herseyi unutuyorum bunun psikolojik yani da var ama doktor sözü ile bu hastaliktan dolayi senin bu sekilde hissetmen normal çünkü hayatini etkileyecek tedavisi yok dedi ilaç kullaniyorum..

Soruma gelecek olursam yerinde duramayan bir bebegim.var evin işini aksama kadar bitiremem kpss ye caliak istiyorum temelim yok basara bilir miyim bunu en cok kizim ve kendim icin istiyorum cunku sonum yok artik bir yerden baslamam gerek biliyorum benim gibi olanlar basardilar mi ben biraz örnek istiyorum ki onlar başarmış su adalet sisteminin olmadigi dunyada bende basarabilirim demeliyim..
Yorum yapan herkese teşekkürler

Bence başarabilirsin
Sadece 24 saati ii ayarla
Mesela kendine göre yemeğini yap
Bebek kaç aylık bilmiyorum ama emiyor gibi geldi
Ev işleriyle çok uğraşma
Eşinin yemeğini temizliğini falan hiç düşünme
Misafir olaylarını bir süre ertele
Ve birazcık uykudan feragat
Olur inş neden olmasın

Lise mezunu alim zor diye biliyorum .puan cok yuksek olmali , ki yinede bilmiyorum.

Ben yerinde olsam baslangic olarak ismegin ascilik , pastacilik falan kurslari var. Onlars giderim. Sonra pastanelere falan ne biliyim kurabiye vs yaparim. Yada instagramdan ev yemekleri satarim yine . Devletin yine destekleri var sanirim ,gidip bilgi olmaya calisirim.
Umudunu kirmak istemem ama hep kpss zor hemde bebegin var. Bana zor geldi.

Neden basaramayasin önce hedefini belirle sonra sistemini oturt bir anne ne isterse başarabilir hatta ev islerini cok ihmal bile etmene gerek yok sadece telefon basinda cok vakit gecirme bence yapabilirsin

Istersen yaparsin neden olmasin ama lise mezun kpss alimi az ve puanlar yuksek ya u en az 90 alman lazim ve bu da bebekle zor...onun yerine ismek kurslarina falan basvur arstir internetten baska is imkanlari ve yapilabilecekler neler ama sakin vaz gecme caban da dusuncen de cok guzel insallah hayirli bir is bulursun kendine

Lise mezunuyum birde bebegim var evliyim çalışmiyorum.. evliliğim sallantida ne umutlarla evlendigim evliligim bir gün bitecek gibi görünüyor dava filan yok ortada ama bazi şeyler bitmiş gibi senin ailen benim ailem sen bana sunu yaptin ben bunu yaptim demeler yordu beni.. seviyor muyum evet ama saygi kalmadi duzelir mi bilinmez( neden boyle diye merak edenler icin yazdim) bosan omce sonra ders calis diyecek olanlar babaocagim da bunun icin musait degil huzur yok o ortamda da burda kendimizi garanti altina almaliyim ozgüvenim orta halli once daha pisiriktim simdi biraz daha anneliginde vermis oldugu cesaretle eskiye göre daha iyiyim kronik rahatsizlihim var bu beni vücut olarak cok etkiliyor her gun yorgunum her gun hasta kafam kazan gibi herseyi unutuyorum bunun psikolojik yani da var ama doktor sözü ile bu hastaliktan dolayi senin bu sekilde hissetmen normal çünkü hayatini etkileyecek tedavisi yok dedi ilaç kullaniyorum..

Soruma gelecek olursam yerinde duramayan bir bebegim.var evin işini aksama kadar bitiremem kpss ye caliak istiyorum temelim yok basara bilir miyim bunu en cok kizim ve kendim icin istiyorum cunku sonum yok artik bir yerden baslamam gerek biliyorum benim gibi olanlar basardilar mi ben biraz örnek istiyorum ki onlar başarmış su adalet sisteminin olmadigi dunyada bende basarabilirim demeliyim..
Canim bende ogretmenim tabi atamam olmadi 2014 te mezun oldum evlendim.o yuzden ders calisamadim derken suan 4 aylik hamileyim bugun gittim dersaneyle konustum sadece pazar günleri gidecegim ins.ama önemli olan istek icinden iste azim olursa basarida olur yapabilecegine inan.neden olmasin bebegin uyuyunca calis duzenli gunluk 3 4 saat calismak yeterli dersane imkanin yok sanirim internette ders videoleri var onlari izle nottut calisinanirsan yaparin ins allah yardimcinilsun

Yillardir ugrasan biriyim puanım var ama sistem öyle beter ki resmen bazı kesimlere büyük ayrıcalık var mülakatlarda büyük haksizlik donuyo takılıp kalıyorum.yerinizde olsam bi ise girerdim daha mantıklı.

Düz lise mezunu musunuz yoksa teknik/sağlık/ticaret lisesi mi ona göre yorum yapmak istiyorum

Temel yok
Evde huzur yok
Bebek var
Bu isin oluru imkansiz ne yazikki
Hayal kurdugun kadar kokay bir yol degil kpss atanmis biri olarak soyluyorum.
Baska onerilere acik ol derim

Sınava az kalmadı mı ama. Bence cok uygulanabilir bı plan degıl bu. İşkurun iş ve meslek edindirme kursları var Kurs surecinde para da veriyorlar. Suresını tam bilemiyorum ama bı bakabilirsin. Orta öğretim kpss şöin çalışmaya bu yıl yetisemezsın sonrakine ıkı yıl var bunu bi düşün bence

Back
X