• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ye girenler bir bakabilir mi?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.502
11.358
498
Merhaba herkese,
Sabahki yapılan sınavda formu dolduruken kitapçık numarasını kodladım.Alt kısmında küçük bir kutucuk varmış,doğru işaretlediğimi kabul ediyorum diye.
Ben orayı sabahki sınavda işaretlemeyi unuttum.Görevlilerde hatırlatmadı.Öğleden sonraki sınavda farkettim.Görevliye sorum saon başkanına,bi sorun çıkmaz eğer kodlamayı doğru yaptıysanız ded,,kızlar içim hiç rahat değil.Çok çalıştım bu sınava,ne olur içimi rahatlatıcak bişeyler söyleyin böyle küçük bi hata yüzünden sınavım iptal olursa yıkılırım:(

evet cnm kutucuk vardı..bşey olmaz gibi geliyor cnm..kitpçığın üzerine kitapcık numarasını doğru kodladığına dair imza da attık sonuçta..bide salon başkanıda imza atıyo doğru dye olmaz bence..

benim sınıfta da iki kız sordu senin gibi görmemişler ama sınav başkanı bişi olmaz dedi,sonuçta sen diğer kodlamayı yapmışsındır.

saolun kızlar,içim rahatladı biraz olsun birde eğitim bilimleri sınavına başmaladan önce farkettim o moralle çözmeye çalıştım çok kötü oldu=(
Bakalım inş bi sorun çıkmaz

inşlh cnm...bde soruların önceden çalınmş olduğunu ortaya attılar bakalım nolacak..eğitimin nasıldı?

pc mde sorun var geç girebiliyorum,geç yazıyorum.Evet birde sorular çalınmış hakkımı helal etmıyorum onlara.sınav iptal olmaz inşallah.
Eğitim bilimlerinde ölçmeden çok zorlandım.Hyayl kırıklıgı yasadım.Birde coğrafya bildiğin genel kültür sorularıydı

Canım seni anlıyorum,şimdi fazlaca evhamlanıyosun.ben çıktım ya yok kaydırma yaptım mı yok doğru işaretledim mi kontorl de etmedim diye kendimi yedim bitirdim.oluyo böyle şeyler.Neyse ki sen kitapçık numarasını kodlamışsın.o onay çok da öenmli değil bence.

ay bak sen diyince farkettim öğleden sonraki sınavımda kodladım mı aceba.
inşallah kodlamışımdır. ama bizim salon görevlileri biz bakıyoruz sizden sonra düzeltiyoruz demişlerdi.
inşallah düzeltmişlerdir bir eksiklik varsa.
ama kızların da dediği gibi, sonuçta imzaları attık. yetmez mi :)

pc mde sorun var geç girebiliyorum,geç yazıyorum.Evet birde sorular çalınmış hakkımı helal etmıyorum onlara.sınav iptal olmaz inşallah.
Eğitim bilimlerinde ölçmeden çok zorlandım.Hyayl kırıklıgı yasadım.Birde coğrafya bildiğin genel kültür sorularıydı
hmm eğitimde her kafadan bişey söylüyolar faceden takip ediyorum da..coğrfyada direk bilgi sormuşlardı resmen...türkçe çok oyaladı o yüzden pek yetişmedi benm :)

Benim şapşal sevgılı minnak kuşumda kitapçık nosunu kodlayıp kodlamadığından emın değil sormuş görevliye tc no'n var bişey olmaz demişler...

yanı kıtapçık kodu neree doğru işaretledim kutucuğu neree

korkma bişey olmaz dua edelimde sınav toptan iptal olmasın:52:

coğrafyadakı yeşilırmak projesınde hangı il yer almaz diye soruyu okuyunca şöyle oldum ben

:53:

meridyen paralel beklerken soruya bak...

bu eğitim gelmiş geçmiş yılların en zor sorularıydı.eğitimden bugüne kadar en iyi netleri çıkarırken bu sınavda okadar çok çelişkili sorular vardi ki şok oldum resmen.ve herkesi soruların kısalığı aldattı. gy gk ye gelince aslında söylenecek çok söz varda neyse

Back
X