bugun beni arayan sizmiydiniz izmir bozyaka'dan???
kraft yatak sıfırmı?
Yok canim telde de soyledim zaten 2 cocugum da 1'er sene yatti.ama sifirdan farki yok.gelince anlarsiniz zaten..sifirina o kadar odemeye gerek yok..kimse anlamaz 2.el oldugunu..ayrica playskool ilk arabam ve fisherprice ve playskool oyuncaklarimiz da var..gormek isterseniz bekliyorum canim..gormeden karar vermeyin bence..
Oyuncaklarınız neler
İzmir değilde yakında bi ilde.İzmirdemisiniz sizde?
İzmir değilde yakında bi ilde.
Fisherprice anahtarlikti ismi sanirim playskool donen carklari olan bi oyuncak fisherprice ustuste konan kupler saylar harfler var ustunde playskool ilk arabam fisherprice cingirak(sifir paketinde)fisherprice uyku arkadasiydi sanirim(sifir kutusunda) fisherprice telefon ikea boncuklu tahta oyuncak ikea cekicli tahta bi oyuncak bunlar markali ve daha bicok oyuncak var...
İlk arabamı görebilirmiyim bide eğitici köpekçik varmıydı?
adım sema 7,5 aylık hamileyim kraft oyun parkı almayı düşünüyorum ilanınızı gördüm. ben izmirde yaşıyorum. sizin hangi şehirde olduğunuzu bılmıyorum. nasıl irtibata gecebılırız sattığınız oyun parkına nasıl ulaşabılırım.tel nomu versem bana ulaşabılırmısınız çağrı dahi atsanız bende sizi arayabılırım 0546 787 76 56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?