• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kraft dondy beşik & mama sandalyesi

yasminsref

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
137
3
118
Karabük
Arkadaşlar karaftın beşik & mama sandalyesi hakkında bazı yorumlar okuduysamda tam karar veremedim, çok fazla da yorum yok zaten...
Özellikle kullanan arkadaşlardan ürün hakkında yorum bekliyorum...
Ben bebek doğduktan sonra 6 aylık olana kadar beşik olarak yanımda yatırmak için kullanmak istiyorum, bunun için kullanışlı bi ürün mü cvplarınızı bekliyorum...
Teşekkürler...

kraft dondy beşiği yaklaşık 1 ay önce aldık.ben çok memnunum.doğum yapmadan önce park yatak almıştık.bebeğim park yatakta yatmak istemedi.birde gaz sorunumuz vardı.tavsiye üzerine aldım ve pişman olmadım diyebilirim.

siddetle tavsiye ederim hayatımı kurtardı o besik benim.Bebeğimin kırkı cıktıktan sonra inanılmaz derece de gaz sancısı cekti tam 2 ay boyunca gceleri hiç uyumadı diyebilirim.ayağımda sallamaktan yoruldum artık karnını doyurup beşiğe koyuyorum uyuyup kalıodu.ağlarken koyunca susmuo tabiki en azından benim kızım öle gazlı die ama uysal bi bebek olsa susabilir.suan rahatım müziğide var.mızmızlanmaya baslayınca yalancı memeyi veriyorum koyuyorum besiğe uyuyup kalıo.ben 2.5 aylıkken almıstım cok gec kaldım almakta bilmiodum böyle bi ürün olduğunu sen hemen al doğar doğmaz o da alısır.

kraft dondy beşiği yaklaşık 1 ay önce aldık.ben çok memnunum.doğum yapmadan önce park yatak almıştık.bebeğim park yatakta yatmak istemedi.birde gaz sorunumuz vardı.tavsiye üzerine aldım ve pişman olmadım diyebilirim.

siddetle tavsiye ederim hayatımı kurtardı o besik benim.Bebeğimin kırkı cıktıktan sonra inanılmaz derece de gaz sancısı cekti tam 2 ay boyunca gceleri hiç uyumadı diyebilirim.ayağımda sallamaktan yoruldum artık karnını doyurup beşiğe koyuyorum uyuyup kalıodu.ağlarken koyunca susmuo tabiki en azından benim kızım öle gazlı die ama uysal bi bebek olsa susabilir.suan rahatım müziğide var.mızmızlanmaya baslayınca yalancı memeyi veriyorum koyuyorum besiğe uyuyup kalıo.ben 2.5 aylıkken almıstım cok gec kaldım almakta bilmiodum böyle bi ürün olduğunu sen hemen al doğar doğmaz o da alısır.

ayy arkadaşlar çok sağolun olumlu şeyler duymak beni çok rahatlattı, inşallah benim bebiş de sever ve kullanabilirim bu ürünü...
bişey daha sormak istiyorum bazı yerlerde bebeklerin beşikte sallanmaya alıştığını, büyüyüp beşiğe sığamaz olduklarında aynı şekilde sallanmak istediklerini bunun da sorun olduğunu okudum, bu konuda da yorum rica ediyorumm...

valla canım benim kızım daha 4.5 aylık ilerde ne olur bilemem ama sen cok ağlayınca besiğe koyar sallarsın gece sallarsın ama gündüz uykularında sallamadan uyutursun mesela her seferinde ağlamasa da sallama mutlaka bişilere alıscaklar yalancı meme biberon mesela yapcak bişi yok dedğim gibi değişik yerlerde uyut her seferinde beşiğinde uyutma ben öle yaptım kendi yatağı var odasında orda yattı koltukta bile uyuyo sen daha doğum yapmadın sanırım sana hayırlı doğumlar Allah bi avazda kurtarsın inş.

valla canım benim kızım daha 4.5 aylık ilerde ne olur bilemem ama sen cok ağlayınca besiğe koyar sallarsın gece sallarsın ama gündüz uykularında sallamadan uyutursun mesela her seferinde ağlamasa da sallama mutlaka bişilere alıscaklar yalancı meme biberon mesela yapcak bişi yok dedğim gibi değişik yerlerde uyut her seferinde beşiğinde uyutma ben öle yaptım kendi yatağı var odasında orda yattı koltukta bile uyuyo sen daha doğum yapmadın sanırım sana hayırlı doğumlar Allah bi avazda kurtarsın inş.

amin canım, hem verdiğin bilgiler hem de güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...

arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum, ben beşiği gece yanımda yatırmak için alacağımı söylemiştim, annem beşiğin içindeki örtünün çok ince olduğunu söyledi içine battaniye gibi bişey sermek lazım yatırmak için dedi, siz nasıl kullandınız? içinde bişey sermeden yatrısam geceleri bebek rahatsız olur mu acaba?

ben içine ince peluş battaniye seriyorum.tek örtüsüyle kullanırsan ilk etapta bebek üşüyeblir.çok kalın bir örtü konduğu zamanda hareket alanı kısıtlanıyor.

Arkadaşlar karaftın beşik & mama sandalyesi hakkında bazı yorumlar okuduysamda tam karar veremedim, çok fazla da yorum yok zaten...
Özellikle kullanan arkadaşlardan ürün hakkında yorum bekliyorum...
Ben bebek doğduktan sonra 6 aylık olana kadar beşik olarak yanımda yatırmak için kullanmak istiyorum, bunun için kullanışlı bi ürün mü cvplarınızı bekliyorum...
Teşekkürler...

benim bebişimde şuan 5.5 aylık ben biraz geç olarak 1.5 ay kadar önce almıştım bu ürünü eğer doğumdan itibaren kullnacaksan güzelama beşik olarak en fazla 4-4.5 ay kullanırsın onda da çok için rahat edemeyebilir hareketli bir bebek olursa hele hiç kullanamazsın ayrıca mama sandalyesi kısmına gelince mama sandalyesi olarak çok hantal ,tekerlekleri dönmediği için hiçbir işe yaramıyor odalar arasında rahatça hareket ettiremiyorsun ben ürünü geri verdim

benim bebişimde şuan 5.5 aylık ben biraz geç olarak 1.5 ay kadar önce almıştım bu ürünü eğer doğumdan itibaren kullnacaksan güzelama beşik olarak en fazla 4-4.5 ay kullanırsın onda da çok için rahat edemeyebilir hareketli bir bebek olursa hele hiç kullanamazsın ayrıca mama sandalyesi kısmına gelince mama sandalyesi olarak çok hantal ,tekerlekleri dönmediği için hiçbir işe yaramıyor odalar arasında rahatça hareket ettiremiyorsun ben ürünü geri verdim

hadi yaaa artık çok geç ama annem aldı bile... neyse kullanabildiğimiz kadar kullanıcaz artık inşallah bebeğim sever de işe yarar...

Ben de almak istiyorum bu beşik salıncağı ama yorumlar kafamı karıştırdı. Bir de kullanım süresi az gibi geldi. en az 1.5 yaşa kadar kullanmak isterim. Sonuçta pahalı bir şey.

Ben de almak istiyorum bu beşik salıncağı ama yorumlar kafamı karıştırdı. Bir de kullanım süresi az gibi geldi. en az 1.5 yaşa kadar kullanmak isterim. Sonuçta pahalı bir şey.

beşik olarak o kadar kullanamazsın canım ancak park yatakları kullanabilirsin 1,5 yaşına kadar sepet beşikler de en fazla 6 ay kullanılabiliyor....
mama sandalyesi olarak kullanabilirsin ama...

Bence 2.elini araştırın.Çok sağlam bişey olduğu ve tüm parçaları çıkıp rahat temizlendiği için 2.el alınması daha mantıklı.Çünkü en fazla 6 aya kadar kullanılıp 6'dan sonra mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor.

arkadaşlar isteyen varsa 360 liraya satabilirim.ben aldım çok az kullanadım.faturası herşeyi var.zaten alalıda 2.5 ay oldu.3 ,4 defa kullandım.benim bebeğim sallanmayı sevmediğinden kullanmadım.ama sallanmayı seven bebekler için ideal.birde benim mutfağım küçük olduğu için mama sand.olarakta kullanamadım.sıfırdan hiçbir farkı yok valla.

Kizlar bnde bole bise ariyorm ama kraft dondy cok pahali bnce.bildignz baska markalarda boyle bi urun varsa yazar misnz

Back
X