- Konu Sahibi yasminsref
-
kraft dondy beşiği yaklaşık 1 ay önce aldık.ben çok memnunum.doğum yapmadan önce park yatak almıştık.bebeğim park yatakta yatmak istemedi.birde gaz sorunumuz vardı.tavsiye üzerine aldım ve pişman olmadım diyebilirim.
siddetle tavsiye ederim hayatımı kurtardı o besik benim.Bebeğimin kırkı cıktıktan sonra inanılmaz derece de gaz sancısı cekti tam 2 ay boyunca gceleri hiç uyumadı diyebilirim.ayağımda sallamaktan yoruldum artık karnını doyurup beşiğe koyuyorum uyuyup kalıodu.ağlarken koyunca susmuo tabiki en azından benim kızım öle gazlı die ama uysal bi bebek olsa susabilir.suan rahatım müziğide var.mızmızlanmaya baslayınca yalancı memeyi veriyorum koyuyorum besiğe uyuyup kalıo.ben 2.5 aylıkken almıstım cok gec kaldım almakta bilmiodum böyle bi ürün olduğunu sen hemen al doğar doğmaz o da alısır.
valla canım benim kızım daha 4.5 aylık ilerde ne olur bilemem ama sen cok ağlayınca besiğe koyar sallarsın gece sallarsın ama gündüz uykularında sallamadan uyutursun mesela her seferinde ağlamasa da sallama mutlaka bişilere alıscaklar yalancı meme biberon mesela yapcak bişi yok dedğim gibi değişik yerlerde uyut her seferinde beşiğinde uyutma ben öle yaptım kendi yatağı var odasında orda yattı koltukta bile uyuyo sen daha doğum yapmadın sanırım sana hayırlı doğumlar Allah bi avazda kurtarsın inş.
ben içine ince peluş battaniye seriyorum.tek örtüsüyle kullanırsan ilk etapta bebek üşüyeblir.çok kalın bir örtü konduğu zamanda hareket alanı kısıtlanıyor.
Arkadaşlar karaftın beşik & mama sandalyesi hakkında bazı yorumlar okuduysamda tam karar veremedim, çok fazla da yorum yok zaten...
Özellikle kullanan arkadaşlardan ürün hakkında yorum bekliyorum...
Ben bebek doğduktan sonra 6 aylık olana kadar beşik olarak yanımda yatırmak için kullanmak istiyorum, bunun için kullanışlı bi ürün mü cvplarınızı bekliyorum...
Teşekkürler...
benim bebişimde şuan 5.5 aylık ben biraz geç olarak 1.5 ay kadar önce almıştım bu ürünü eğer doğumdan itibaren kullnacaksan güzelama beşik olarak en fazla 4-4.5 ay kullanırsın onda da çok için rahat edemeyebilir hareketli bir bebek olursa hele hiç kullanamazsın ayrıca mama sandalyesi kısmına gelince mama sandalyesi olarak çok hantal ,tekerlekleri dönmediği için hiçbir işe yaramıyor odalar arasında rahatça hareket ettiremiyorsun ben ürünü geri verdim
Ben de almak istiyorum bu beşik salıncağı ama yorumlar kafamı karıştırdı. Bir de kullanım süresi az gibi geldi. en az 1.5 yaşa kadar kullanmak isterim. Sonuçta pahalı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?