Doğuma Hazırlık Kraft Matrix Travel sistem bebek arabası kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semami

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
358
17
643
İzmir
$1703_buyuk.webp

$Kraft-Matrix-Trio-3-039-lu-Set-2010-Model__23465137_0.webp

$mKRA-13010568350-M_1.webp

bu arabaya bayıldım. hem hafif, hem az yer kaplıyor. puset gibi ama bebek arabası. sırt dayanağı 4 farklı pozisyonda ayarlanabiliyor.katlandığında taşıma sapı var yan tutup valiz gibi taşıyabiliyorsunuz. vs vs...
benim aklıma yattı. bu arabayı kullanan arkadaşlar olumsuz yönleri varsa yazın lütfen. en güzeli de 3 lü seti yaa...

dün ilk defa bebek arabası bakmak için bi mağazaya girmiştim
chicconun 3lü setini sordum,satıcı ben satıyorum yalnız bu ürüne bu kadar para vermek yerine
kraftın yeni çıkan üçlü setini alın bence dedi
özellik olarak da birbirinin aynısı demişti ama konuyla ilgili hiçbir fikrim yok.kullanan arkadasların yorumunu ben de merak ediyorum açıkcası

hemen bi ilave yapıyım: az önce kraftın bu ürününü bir sitede arastırırken gördüm Üretim Yeri : P.R.C. yazıyordu ,bu da People's Republic of China nın kısaltmasıymıs. neyse öğrenmiş oldum!

Son düzenleme:
Biz üçlü setini aldık,acaip beğendik,çok içimize sindi..
kullanışı konusunda henüz fikrim yok ama ev içindeki denemelerimize göre söküp takması,sürüşü falan gayet rahat..kumaşı da oldukça güzel..
Bir Türk markasının da bu kadar başarılı bir set yapması çok mutlu edici..
Yeni çıktığı için mıdır nedir kullanana rastlamadım..
ınşallah birileri çıkıp yazar..

esraaa cım içimi rahatlattınç ben de bu arabayı almayı düşünüyorum. ama doğum haziranda. ben de mayıs gibi alıcam.
kullanma klavuzunu inceledim kraftın sitesinde. arabayı ilkkez kurarken arabanın iskeletine oto koltuğunu da monte edbiliyomuşsun, doğru mu denediniz mi? eğer öyleyse bebek oturasaya kadar araba koltuğuyla kullanabilirz.

ben de haziran annesi olacağım inşallah..biraz erken oldu ama biz görünce çok beğendik,konuyu kapatalım dedik öyle aldık:)

araba konusundaki kriterlerimden biri de ana kucağının arabanın iskeletine doğrudan monte edilebilir olmasıydı ve bu da öyle..arabanın üstüne monte edilenler çok kalabalık ve ağır oluyor zaten..
ana kucağı da portbebe gibi iskelete tek hareketle tık diye yerleşiyor:)
yani port bebe yerine ana kucağıyla da kullanabilirsin ilk aylarda..
ama ana kucağı koltuk havasında olduğu için bebiş yatamaz..bu yüzden port bebe daha kullanışlı geldi bana..

ben de haziran annesi olucam inşallah. 17 haziran gözüküyor doğum. oğluşum olcak inşllh. senin bebişin de kız herhalde. allah kucağımıza almayı nasip etsin...

evet canım,benimki kız,6 haziran görünüyor benim doğum tarihi de ama bakalım ne zaman teşrif edecekler:))
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
yazın matrixlere atıp gezdiririz bebişlerimizi:)

esraa cım fiyat araştırıyorum da. 3lü set 700den aşağı yok. sen kaç paraya ve nerden aldın ayıptır sorması canım?

600e aldık :)))
aldığımız mağazanın internet sitesi de var ama o fiyatlardan %20 falan daha indirim yapıyorlar gidince..
ankarada olsan herşeyi çok uygun alırdın ordan..
nette 630a falan gördüm,olmazsa netten sipariş verebilirsin..

canım hangi site o yazar mısın? çok iyi fiyata almışsın.

biz özelcan bebe diye bir yerden aldık ama az önce baktım internet sitelerinde bizim araba yok,olmazsa arayıp sorarsın,havale falan yaparsan uygun fiyat verebilirler diye tahmin ediyorum.
630a gördüğüm yer de veobaby diye bir site..

Biz üçlü setini aldık,acaip beğendik,çok içimize sindi..
kullanışı konusunda henüz fikrim yok ama ev içindeki denemelerimize göre söküp takması,sürüşü falan gayet rahat..kumaşı da oldukça güzel..
Bir Türk markasının da bu kadar başarılı bir set yapması çok mutlu edici..
Yeni çıktığı için mıdır nedir kullanana rastlamadım..
İnşallah birileri çıkıp yazar..

esssraaa cım, sen arabanın hangi rengini aldın? kırmızı& mavi?
kırmızı diyor sitelerde hep; ama nar çiçeğine dönük bir renk gibi gözüküyor. mavisini de görmüşsündür. mavisi çok mu açık. bebek erkek diye mavi istiyorum ama 2 gün sonra kir i olduğu gibi göstercekse kırmızısını alıcam.

nette inceleme yaparsan çok daha ucuza olduğunu görebilirsin canım.ayrıca anakucağı pusetin üstüne takılıyor bildiğim kadarıyla yani puset çıkarılmadan takılıyor..

esssraaa cım, sen arabanın hangi rengini aldın? kırmızı& mavi?
kırmızı diyor sitelerde hep; ama nar çiçeğine dönük bir renk gibi gözüküyor. mavisini de görmüşsündür. mavisi çok mu açık. bebek erkek diye mavi istiyorum ama 2 gün sonra kir i olduğu gibi göstercekse kırmızısını alıcam.

canım,biz kırmızı-gri olanı aldık,narçiçeğine dönük bir kırmızı ama göze batacak kadar cırtlak değil:) oğlum olacak olsaydı maviyi düşünürdüm,çok tatlıydı mavisi..
bej-kahve-mavi ama mavi ağırlıklı ve kir açısından hiç düşünmemiştim,haklısın..

herşeyi bir kenara bırak,hangi renk daha cazip geliyor onu düşün..
mavi belli olacak kadar kirlendiğinde kırmızı da çok olsa 2 ay sonra belli edecek kadar kirli olacak..
kırmızı-gri ya da mavi-bej-kahve sevdiğini seç,içine prens oturacak boşver kirlensinkaydirigubbakcemile3

nette inceleme yaparsan çok daha ucuza olduğunu görebilirsin canım.ayrıca anakucağı pusetin üstüne takılıyor bildiğim kadarıyla yani puset çıkarılmadan takılıyor..

canım senin bahsettiğin matrixin eski modeli,biz 2010 model triodan sözediyoruz:)

canım,biz kırmızı-gri olanı aldık,narçiçeğine dönük bir kırmızı ama göze batacak kadar cırtlak değil:) oğlum olacak olsaydı maviyi düşünürdüm,çok tatlıydı mavisi..
bej-kahve-mavi ama mavi ağırlıklı ve kir açısından hiç düşünmemiştim,haklısın..

herşeyi bir kenara bırak,hangi renk daha cazip geliyor onu düşün..
mavi belli olacak kadar kirlendiğinde kırmızı da çok olsa 2 ay sonra belli edecek kadar kirli olacak..
kırmızı-gri ya da mavi-bej-kahve sevdiğini seç,içine prens oturacak boşver kirlensinkaydirigubbakcemile3

canım süper şeyler yazmışsın ya. çok teşekkür ederim.alkisalkisalkis

ne demek canım benim,böyle düşündüğün için asıl ben teşekkür ederim olumunekankayizsmile

Back
X