Ana kucagi varmi.birde puset cikarilip sadece ana kucagi takiliyor mu iskelete..yirtik yada sokuk varmi.arkadaşlar ikiz bebek arabası alacağım için satıyorum .tertemiz durumu. siyah renk. yağmurluğu var. isteyene resim yükleyebilirim ayrıca yada şu ilanımdan bakın.
fiyatta yardımcı olurum
istanbul ve ankaraya elden teslim edebilirim. kendim kütahyadayım
fiyat 350tl
Ana kucagi varmi.birde puset cikarilip sadece ana kucagi takiliyor mu iskelete..yirtik yada sokuk varmi.
Eki Görüntüle 973386 Eki Görüntüle 973386 Eki Görüntüle 973387 bir kaç defa kullanılmış yıpranmamış ikiz arabam var satılık.arabaya sığıyor arkalı önlü.200 TL istanbuldan teslim edilir:13:
sğl canım ama önce arabamın satılması lazım yoksa alamam
Eki Görüntüle 973386 Eki Görüntüle 973386 Eki Görüntüle 973387 bir kaç defa kullanılmış yıpranmamış ikiz arabam var satılık.arabaya sığıyor arkalı önlü.200 TL istanbuldan teslim edilir:13:
ebrusu61 ikiz arabası arıyorum bana daha ayrıntılı görünen bir foto marka özellikler ve son ne olur gönderirmisin
ebrusu61 ikiz arabası arıyorum bana daha ayrıntılı görünen bir foto marka özellikler ve son ne olur gönderirmisin
linke tıklayıp bakabilirsiniz bendekinin aynısı orda özellikleri daha ayrıntılıEki Görüntüle 989464
modeli=BabyHope 738 Duet İkiz Bebek Arabası Puset New 2013
teşekkür ederim şimdi gördüm.. Inceleyip geri döneyim..
eğer düşünüyosanız 05372637864 bu numaraya mesaj atın fiyatda gene birşeyler yapmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?