Kraft twist rlx yada graco evo hakkında bilgisi olanlar yardım lütfen!!!!

missmickey

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
194
3
316
İstanbul
Bebek arabası yüzünden kafayı yiyeceğim galiba.Şu an 35+4 deyim.İlk bebeğimiz olacak inşallah.Gittim acemilikten şuanda bana korkunç gelen graco ultıma aldım.kraft twist rlx yada makul graco evo düşünüyorum.yardımcı olrsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Bebek arabası yüzünden kafayı yiyeceğim galiba.Şu an 35+4 deyim.İlk bebeğimiz olacak inşallah.Gittim acemilikten şuanda bana korkunç gelen graco ultıma aldım.kraft twist rlx yada makul graco evo düşünüyorum.yardımcı olrsanız çok sevinirim

Canım ben graco evo almadım ama bakmıştım. Gerçekten güzel bir raaraba, ben onu tavsiye ederim. Bir de ana kucagı da birlikte geliyor, ayrıca almana gerek kalmıyor. Bir arabada olması gereken herşey var üstelik hafif de.

Neden onu almadın dersen sırf renk takıntısı yüzünden. Evonun sadece siyah ve kırmızısı vardı. Ben de ille başka renk istedim. O nedenle başka araba aldım.
Kesinlikle graco evo derim. Hem yeni çıktı 2013 model.

Kraft Kraft Twist Rlx Travel Sistem Bebek Arabası Siyah | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler

yada benim önerim travel olacaksa römerdir

Britax Römer Britax Römer B-Agile Travel Sistem Bebek Arabası Black | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler

Back
X