• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraldan çok..

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
Bu sitenin üyeleri kadar kraldan çok kralcı kişi görmedim.Misal biri bir konu açıyor, altına hemen " muneeee:oha::skandal: " Billahi anlamadım bu olayı. Size ne kardeşim. Yöneticiler de bunları umursasalar bari ahahah. Bir de cımbız samimiyetsizliği var ki sormayın gitsin. Ihıhı cımbızlayacak şimdi bizi ihi. Koca koca kadınlar neden kendini bu duruma düşürüyor ya. Bu sitenin yönetimi kadar üyeleri sallamayan yönetim de görmedim. Dertlendim gece gece. İşsiz de değilim aslında ama. Bilemedim. Neyse allah basşka dert vermesin tabi,

Muhtemelen on dakikaya banlanacağım ve konu kilitlenecek ahahha böyle olursa dediklerim kanıtlanmış olur

Bu sitenin üyeleri kadar kraldan çok kralcı kişi görmedim.Misal biri bir konu açıyor, altına hemen " muneeee:oha::skandal: " Billahi anlamadım bu olayı. Size ne kardeşim. Yöneticiler de bunları umursasalar bari ahahah. Bir de cımbız samimiyetsizliği var ki sormayın gitsin. Ihıhı cımbızlayacak şimdi bizi ihi. Koca koca kadınlar neden kendini bu duruma düşürüyor ya. Bu sitenin yönetimi kadar üyeleri sallamayan yönetim de görmedim. Dertlendim gece gece. İşsiz de değilim aslında ama. Bilemedim. Neyse allah basşka dert vermesin tabi,

Muhtemelen on dakikaya banlanacağım ve konu kilitlenecek ahahha böyle olursa dediklerim kanıtlanmış olur
Dogru bende mune yazanlara sinir oluyorum.

Vallahi buranın müdavimiyim geceleri dert okumadan uyuyamıyorum :/

Bunun verdiği yetkiye dayanarak bir iki kelam etmek istedim..

neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz çok ciddi bir üye olduğunuzumu isteyen istediği kadar mune desin sorun yok

Bence bayağı bir işsizmişsiniz.
Kaç senedir kullanırım ama hiç böyle şeyler gözüme çarpmadı, algıda seçicilik olsa gerek sizinkisi...

Konunuz kapatılacak ama bu sizin haklı olduğunuzu göstermeyecek zira böyle konular kapatılır çünkü sitede üyelere, konulara yönelik konu açmak yasaktır. Siz bilmiyormuşsunuz olsun zamanla kuralları da öğreneceğinizi umuyoruz.

Ayrıca yönetimle alakalı bir durum varsa bu yöneticilere özel mesaj atarak görüşülmelidir, bdvye bunla alakalı konu açılmaz.

Banlanmayacaksınız da hakaret yok birşey yok, sadece konu dışı uyarısı alacaksınız çünkü dediğim gibi bu konu bdvlik değil.

Üyelerin yöneticilerle diyaloğu kendilerini ilgilendirir, ister muneee diye seslenirler, ister kötü içerik yaparlar, bu yöneticiyi veya seslenen üyeyi rahatsız etmiyorsa sizde dertlenmeyin, üzülmeyin lütfen.

Cımbıza gelince, o da üyelerle bizlerin arasında bir espridir, site kuralları vardır, herkes uymak zorundadır.

Saygılarımızla...

Back
X