Kraliyet Ailesinden Misin?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Annemin bana karşı sürekli kullandığı cümledir.
Kısa süreliğine memleketime gittim ve yine annem söylendi :)
Fazla titizmişim ve takıkmışım ona göre, aslen gayet normal hijyen kuralları ve her insanın rahatsız olabileceği şeylerdir...
Ter kokusuna dayanamam, pis ve bakımsız ayakları, pis çorapları görmek istemem, sakız cakırtısı çok sinirimi bozar. Uzun yolculuklarda çocuk ağlamasını çekemem hemen söylenirim, annem eline geçen her şeyle dişlerini saatlerce karıştırınca sinir olurum. Sürekli burnunu çeken insana hemen mendil uzatırım; ne bileyim vb takıntılar işte...
Ne alakası var bunların kraliyet ailesinden olmakla? İnsanın toplum içinde geğirmemesi, osurmaması, kokmaması ve temiz olması, başkalarının rahatını da düşünerek garip sesler çıkarmaması çok mu büyük istekler acaba?

yoo gayet normal .. ben de sizin gibiyim aslında..
pisliğe, pis kokuya falan tahammül edemem.. midem kalkar hemen..
yüz havlumu paylaşamam eşimle bile, yastığıma biri kafasını koysa kılıf değiştiririm falan.. bakacak olursak bir sürü temizlik takıntım var..
eşim de bana "sen normal diilsin" der ama.. bak şimdi acaba bizde mi problem hakkaten :KK14:

Fazla titizmişim ve takıkmışım ona göre, aslen gayet normal hijyen kuralları ve her insanın rahatsız olabileceği şeylerdir...
Ter kokusuna dayanamam, pis ve bakımsız ayakları, pis çorapları görmek istemem, sakız cakırtısı çok sinirimi bozar. Uzun yolculuklarda çocuk ağlamasını çekemem hemen söylenirim, annem eline geçen her şeyle dişlerini saatlerce karıştırınca sinir olurum. Sürekli burnunu çeken insana hemen mendil uzatırım; ne bileyim vb takıntılar işte...
Ne alakası var bunların kraliyet ailesinden olmakla? İnsanın toplum içinde geğirmemesi, osurmaması, kokmaması ve temiz olması, başkalarının rahatını da düşünerek garip sesler çıkarmaması çok mu büyük istekler acaba?

Yoo, bunlar zaten olması gereken şeyler.

Aslında normal seyler hepımızın sınırını bozan seyler tek fark ben genelde susuyorum görmezden geliyorum bu tıp durumları sen soylenıyorsun :eek:
Evet özellikle aileme söyleniyorum, çorabını değişsene, anne kokuyosun duş alsana gibi...

yüz havlumu paylaşamam eşimle bile, yastığıma biri kafasını koysa kılıf değiştiririm falan.. bakacak olursak bir sürü temizlik takıntım var..
eşim de bana "sen normal diilsin" der ama.. bak şimdi acaba bizde mi problem hakkaten :KK14:
Ben de kırlentleri koklarım bazen kafa kokar hemen atar yıkarım, annem de kızar bu kadar da olmaz diye... Kokular, sesler çok rahatsız ediyor... Yani çekirdek kabuğuyla dikiş iğnesiyle dişlerini karıştıran biri annem, nasıl söylenmeyeyim:)

gayet normal şeyler.
bende zaman zaman söylenir zaman zamanda susar oralı olmamaya bakarım.
saray terbiyesi aldım anne kız deseydin ya:KK69:

evet vazgeçmeyin onların düzelmesi lazım

Eşle ilgili paylaşımlara anlam veremedim sadece. Benim de bir arkadaşım bardağını paylaşmazdı misal. Ya sen bu adamla öpüşüyorsun. Aynı bardaktan mı bir şey içmeyeceksin. Yüzünü yüzüme zevle süreceğim adamla yüz havlusu neden paylaşılmasın ki?

sende bir anormallik yok normal olan şeyler bunlar
:KK52:
gayet normal şeyler.
bende zaman zaman söylenir zaman zamanda susar oralı olmamaya bakarım.
saray terbiyesi aldım anne kız deseydin ya:KK69:
Kısa süreli şeylerde ben de hemen söylenmem ama süre uzayınca ben sinir olacağıma söyleyeyim derim...:KK58:

evet vazgeçmeyin onların düzelmesi lazım
Onların düzeleceği yok gayet normal şeyler... Babamın sinüziti var sanırım yemek yerken 3 saniyede bir burnunu çeker, defalarca söylemiştim bir doktora git normal değil diye...Sürekli fış fış ee ben de sinir oluyorum bir süre sonra babam kalkmaya yakın sofraya oturmakta buldum çaresini...

ben de böyleyim biraz
insanlar normal görgü kurallarının çiğnenmesini kabullenmiş onlara normal geliyo
biz birşey diyince huysuz oluyoruz

Hiçbir anormalliğin yok. Esas pis olan insanlar anormal.
Anneler gül gibi kokmalı ya. Annenin kokması da çok kötü olsa gerek.
Ne insanlar var ya.

Temiz ve bakımlı olmayı lüks olarak gören insanlar var nedense. Bir de görgü kuralları yok sayılıyor. Bu konudan ben de rahatsızım.

ben de böyleyim biraz
insanlar normal görgü kurallarının çiğnenmesini kabullenmiş onlara normal geliyo
biz birşey diyince huysuz oluyoruz

Hiçbir anormalliğin yok. Esas pis olan insanlar anormal.
Anneler gül gibi kokmalı ya. Annenin kokması da çok kötü olsa gerek.
Ne insanlar var ya.

Bizim sülale genelde böyle, haliyle ben de herhalde takıntılıyım diyip duruyordum ama evlenince eşimin de genelde benim gibi olduğunu gördüm oluyormuş demek ki böyle dedim...

rahatsız olman normal belki söyleyiş tarzınla alakalıdır....bende rahatsız olurum ama kısa süreliyse sabretmeyi denerim hani yolculuk ıvır zıvır ....yok yapan annemse sürekliyse bi banyoya gir rahatla bende çay demleyim içeriz falan yaparım direk söliyemem......bi de çocuk ağlamasına neden takılıyorsunuz orayı anlamadım çocuk bu ağlar

babamın sinüziti var sanırım yemek yerken 3 saniyede bir burnunu çeker, defalarca söylemiştim bir doktora git normal değil diye...Sürekli fış fış ee ben de sinir oluyorum bir süre sonra babam kalkmaya yakın sofraya oturmakta buldum çaresini...

Sen bide benim kaynananin her sofrada sapirtisini duysan :KK34: Sapur supur yemek yer gelde deli olma:KK62:

Ben de çok pinpirikliyim...
Cinsel ilişki öncesi illa ki duş almalıyım...
Bakımlarım eksiksiz olmalı,
Ev de iş yaparken terlersem eşimin yanından bile geçemem
Ter kokum ağır değil, hatta benden başkası almaz ama
Acaba??? der dururum.
Mesela yemek yapınca eğer eşim sarılacaksa adamı itiyorum duş alıpta geliyorum

E haliyle an kaçıyor, heves kalmıyor ve eşim söyleniyor...
Biz senle sevgili değiliz, Artık evliyiz kabullen şu durumu
Der ama gel bana anlat.
Ne kadar temiz olursam olayım sürekli kendimi kontrol altındayım.
Kendim de çekemediğimi başkasın da hiç çekemem...
Artık hangi aileye mensupsam :KK53::KK53::KK53:

rahatsız olman normal belki söyleyiş tarzınla alakalıdır....bende rahatsız olurum ama kısa süreliyse sabretmeyi denerim hani yolculuk ıvır zıvır ....yok yapan annemse sürekliyse bi banyoya gir rahatla bende çay demleyim içeriz falan yaparım direk söliyemem......bi de çocuk ağlamasına neden takılıyorsunuz orayı anlamadım çocuk bu ağlar
12 saatlik yolculukta sürekli ağlayan çocuk deli ediyor insanı... Bu tarz sebeplerden artık otobüse değil uçağa biniyorum onda da mutlaka arkama koltuğuma tekme atan ve 1.5 saat boyunca susmadan konuşan bir çocuk denk gelir.

Sen bide benim kaynananin her sofrada sapirtisini duysan :KK34: Sapur supur yemek yer gelde deli olma:KK62:
Aynı sofraya oturmazdım herhalde offf

Back
X