Kraliyet Ailesinden Misin?

rabbim nasip eder bi bebek sahibi olduğunda binersinizde katlanırsınız da meraklanmayın.....bende gençken çocuklara bebe derdim....şuan hiç sevmem yakıştırmam bu tabiri anlatabildim mi?
ANlaTamadin neden zorla insanlari kendin gibi dusundurmeye calisiyorsun veya neden herkes senin kafandaki gibi olacagindan tanimadan bukadar eminsin ... esimle bir bebek bile dusunmuyooruz bu suanlik degil ileri icinde gecerli ama buyuk konusmayayim yinede dedigim gibi insan bazi seslere tahammul edemeyebilir bu kapristende degil kulak tirmalar sinir bozar istemsiz duramassin bebe demek gibi birsey degil yani oyuzden siz seviyorsaniz ne guzel sevinde millete neden diretiyorsunuz anlam veremedim

aynen öyle canım...çocuklarımla hiç böle bi durum yaşamadım şükür ikiside sakin ama ..... ablamın var mesela şırnakta bi kasabadalar çocuk hep yalnız büyüdü ....yabancının sevmesine kalabalığa tahammülü yok ağlıyo....ne yapsın şimdi binmesin mi otobüse? neyle gelsin memlekete? ışınlansın mı? ....bu çocuğunda ablamında suçu değil....şartlar böle yaptı....
haklisin canimm...

sorun sevmekte degil arkadaslar..biraz hosgorulu olmakta bana kalirsa..sizler real hayatlarinizda nasilsiniz bilemem ama var cok anlayissiz olanlar...hani cocuk agliyor diye acaip davranmalar filan..daha oncede verdim bi ornek...herneyse...

ANlaTamadin neden zorla insanlari kendin gibi dusundurmeye calisiyorsun veya neden herkes senin kafandaki gibi olacagindan tanimadan bukadar eminsin ... esimle bir bebek bile dusunmuyooruz bu suanlik degil ileri icinde gecerli ama buyuk konusmayayim yinede dedigim gibi insan bazi seslere tahammul edemeyebilir bu kapristende degil kulak tirmalar sinir bozar istemsiz duramassin bebe demek gibi birsey degil yani oyuzden siz seviyorsaniz ne guzel sevinde millete neden diretiyorsunuz anlam veremedim
olmasını gereken bu çünkü.....bence de bebek düşünmeyin.....herkes için hayırlı olanıo_O

haklisin canimm...

sorun sevmekte degil arkadaslar..biraz hosgorulu olmakta bana kalirsa..sizler real hayatlarinizda nasilsiniz bilemem ama var cok anlayissiz olanlar...hani cocuk agliyor diye acaip davranmalar filan..daha oncede verdim bi ornek...herneyse...

Karşılıklı burda konuşanların anlamadığı şu, siz sizin yapabileceğiniz hiç bir şey yokken ağlayan bebeğinizin sesine tahammül edemeyenlere kızıyorsunuz, diğerleri ağlayan çocuğunu teselli etmek için hiç bir şey yapmayan süs bitkisi gibi duran ebeveynlere kızıyorlar. Biri elma derken ama olur mu armut demek bana anlamsız geliyor.

Karşılıklı burda konuşanların anlamadığı şu, siz sizin yapabileceğiniz hiç bir şey yokken ağlayan bebeğinizin sesine tahammül edemeyenlere kızıyorsunuz, diğerleri ağlayan çocuğunu teselli etmek için hiç bir şey yapmayan süs bitkisi gibi duran ebeveynlere kızıyorlar. Biri elma derken ama olur mu armut demek bana anlamsız geliyor.
daha oncede yazdim...tekrar edeyim canim....imali imali bakanlar filan oluyor garipseyenler oluyor ufacik bebek aglarken...yani anne birsey yapamaz bu durumda degil mi?? teselli ediyor kendi capinda ama cocuk bu durdan anlar mi??

duyarsiz insanlara bende kizarim daha oncede belirttim.

daha oncede yazdim...tekrar edeyim canim....imali imali bakanlar filan oluyor garipseyenler oluyor ufacik bebek aglarken...yani anne birsey yapamaz bu durumda degil mi?? teselli ediyor kendi capinda ama cocuk bu durdan anlar mi??

duyarsiz insanlara bende kizarim daha oncede belirttim.

Konu sahibinin de başından beri söylediği tek şey buydu. 31 sayfanın 25ini okumuşumdur arada kaçırdıysam ve başka bir şey dediyse bilmiyorum sadece anne-babasının hiç bir şey demediği çocuklar onun için sıkıntı, hatta anne babasının çabalayıp şirinlikler yaptığı durumda anne babaya empati bile yapıyor konu sahibi.
Bir de bebek bile olsa eminim bir şey yapmışsınızdır. Kucağınızdaki pış pış bile bir şey yapmaktır. Bakanlar da gerçekten ruh hastası değilse de sese dönüp bakmıştır. Hani hepsi de psikopat değildir bakan insanların, ama 1-2 psikopat da olabilir. Onlar da çocuğu ağlarken camdan bakan anne-babalarla birlikte sinir olunacaklar kategorimize eklensin.

Son düzenleme:
Konu sahibinin de başından beri söylediği tek şey buydu. 31 sayfanın 25ini okumuşumdur arada kaçırdıysam ve başka bir şey dediyse bilmiyorum sadece anne-babasının hiç bir şey demediği çocuklar onun için sıkıntı, hatta anne babasının çabalayıp şirinlikler yaptığı durumda anne babaya empati bile yapıyor konu sahibi.
Bir de bebek bile olsa eminim bir şey yapmışsınızdır. Kucağınızdaki pış pış bile bir şey yapmaktır. Bakanlar da gerçekten ruh hastası değilse de sese dönüp bakmıştır. Hani hepsi de psikopat değildir bakan insanların ama 1-2 psikopat da olabilir. Onlar da çocuğu ağlarken camdan bakan anne-babalarla birlikte sinir olunacaklar kategorimize eklensin.

Sinemada ağlayan çocuğunu susturamayıp inatla oturanlar da bu kategoriye eklensin...:KK73:

Back
X