kramp

Nazan aksungur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
164
14
48
24
Kızlar oturuyordum aniden kalktım ve aniden kalkınca kasıklarıma kramp girdi böyle ağrı gibi ilk defa yasadim oluyor mu böyle gebeligin ilk haftalarinda boyle birşey yaşayan var mı ve mide bulantim bas dönmem var halsizlik acaba hamilemiyim ?

Adet gününüz geçtiyse test yapın ilk aylar olur ama yanıltabilir hiç belirti vermeyebilirde o söylediğiniz şikayetler hep hamile olduğumu ögrendikten sonra oldu bende

Aniden kalktığınız için kaslarda hassasiyet oluşmuş da olabilir test yaparak anlayabilirsiniz.

Benim hiç ağrım sızım olmadı hatta adetten önce göğüslerim hassaslaşırdı o da olmadı. Ama halsizlik vardı. Adet gününden bi gün önce test yaptım çıktı

Kramptan hamileliğe nasıl bağladınız anlamadım yani. Aniden kalktım kramp girdi diyorsunuz, ani harekette girer zaten kramp.

hamilelikte kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden dolayı kramp girer ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde olur genelde.krampın hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum ama halsizlik bulantı vs. belirti olabilir

bacaklarınızı karnınıza çekerek oturduysanız da olur kendimden biliyorum bir de magnezyum eksikliği de yapıyor. takviye alabilirsiniz bunun için kremleri de var ayrıca

Adet gününüz geçtiyse test yapın ilk aylar olur ama yanıltabilir hiç belirti vermeyebilirde o söylediğiniz şikayetler hep hamile olduğumu ögrendikten sonra oldu bende
11 gün geçti evde test yaptım ama çıkmadı yere düştüm 3 gün önce düştükten sonra kasiklarimda karnında belimde sandılar geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…