kredi kartı almak istiyorum hangisini almalıyım acaba zararı olurmu bana (??)

zalimkir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
150
0
0
İstanbul
kızlar 24 yaşındayım öğrenciyim.. bu güne kadar hiç kredi kartı kullanmadım:44: ama şimdi istiyorum malum sevgililer günü gliyo hediye alcam ama cahs çok param yok aldıgım seyı taksıte bölmek istiyorum:27: o yuzden kredi kartı alcam düşük limitli falan hani 200 tl hatta 150 tl bile olur hangi bankayı tavsiye edersiniz şölye faizi az.. birde hiç alışveriş yapmazsam hiç para ödemem değilmi?

kredi karti aidatlari var hic aliesveris yapmassan bile para ödersin..düzenli gelirin varsa kredi karti almayi düsün yoksa aklindan bile gecirme.

benim 5 tane kartim var, hangisini tavsiye etsem bilmiyorum, Zararina gelince, kendini bilip asiriya kacmazsan hic bir zarari yoktur.

öğrencilere tavsiye etmem arkadaşım bence de sabit gelirim olursa daha iyi olur. başta kredi kartı iyi gibi görünse de amaan taksit zaten şunu da alayım bari diyee diyee sürekli borcun oluyo, ödüyosun yine alıyosun faaln :) ama illa alcam diyosan, iyice araştır bazı özel bankalar senede 2 kere ve toplamda o öğrenim kredisinin nerdeyse yarısı kadar aidat alıyo. devlet bankaları daha iyi kanımca.

Kredi kartlarından aidat bedeli almaları yasak. Kredi kartı alırsan ve aidat almaya kalkışırlarsa ödeme ve hemen müşteri hizmetlerini arayıp aidat almalarının yasal olmadığını söyle aidat alırlarsa kartı iptal ettireceğini söyle. Bende yeni kullanmaya başladım. Ekstrede aidat geldi aradım, söyledikleri şey henüz ysallaşmadı sileceğiz dediler ve sildiler. Borcunu zamanında ödersende gecikme faizi ödemek zorunda kalmazsın. İyi günler..

öğrenciyken hiç bulaşma derim :34:

hediyenin pahalısı ucuzu olmaz,bütçeni aşmayan şeylere bak...

Kredi kartımı aman amann

ağzım yandı bende de vardı her birinden oda ne ipin ucu kaçmış bi baktım :53:

kapattırdım hepsini bir tane kaldı

onada 45 tl yıllık ücret alıyorlar :37:

öğrenci için özel kartlar oluyordu bankaların öğrenci kartı gibisinden öyle birşeye başvurabilirsin

ama uyarayım kart cebinde nasıl olsa taksitli oderim diye aldığın ufak tefek 3-5 aylık taksitler bir bakmışsın bütçeni zorlayan meblalara ulaşmış dikkatli olmak gerek

kızlar 24 yaşındayım öğrenciyim.. bu güne kadar hiç kredi kartı kullanmadım:44: ama şimdi istiyorum malum sevgililer günü gliyo hediye alcam ama cahs çok param yok aldıgım seyı taksıte bölmek istiyorum:27: o yuzden kredi kartı alcam düşük limitli falan hani 200 tl hatta 150 tl bile olur hangi bankayı tavsiye edersiniz şölye faizi az.. birde hiç alışveriş yapmazsam hiç para ödemem değilmi?

Canim kredi kartini hic tavsiye etmiyorum diger arkadaslar gibi, ama taksit acisindan tabi kullanisli oluyor orasi oyle. Ogrenciyken benim 200 lira limitli bir kartim vardi onu rahat odeyebiliyordum 6-7 yil kullandim. Garanti'nindi benimki bonus card. Illa ki lazimsa sen de oyle birsey yapabilirsin.

canım ögrenim kredisi aldıgın bankaya basvur,dört senelik okuyosan veriliyor.devlet bankası sonucta.kart aidatı felan hiçbişi yok merak etme.gencler için özel;))

Back
X