Kredi kartı borcu :(

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Arkadaşlar bu kredi kartı belası benim başımda da var. Ama yanlış anlaşılmasın ben öyle her ay deli gbi alışveriş yapıp stem edenlerden değilim..Ben bu kartı üniversitede almıştım, kampüs kart.. Neyse çalışırken her ay ödüyorum anck 2 aydır da çalışmıyorum maaş olmayınca sıkıntı biniyor insanın üstüne.Evdekilerde kredi kartı kullanmazlar ve ben de söylemedim kart çıkarttığımı . Bu borcu nasıl ödesem kolaylık olur benim için,500 tl limitim..Acaba şu 2 ay ödemedim diye icra fln gelmez dimi

yok canım bankadan aramadan ole bısı olmaz ama hesap kesım tarıhınden once en azından mınımumunu yatırabılırsen bı sıkıntı olmaz

cnm ya ben numaramı değiştrmiştim ama sonra yıl içinde hep düzenli yatrdığım için arama problemi olmadı bende yeni numaramı vermemişitim bir de evi aramasınlar bir de annem rüyasında haciz fln görmüş tırstım azcık ondan açtım sanırsam konuyu da

canım korkma ailene anlat durumu yardımcı olacaklardır sonra üstüste binerse çok zorlanırsın saklama bence ne var bunda işten çıkmışsın ödeyememişsin olur böyle şeyler

canım hemen yeni bir işe girebilecek gibiysen söyleme bir iki aydan bir şey olmaz. ama iş olayın belirsizse bir an önce söyle.gerksiz harcama da yapmamışsın.e işsiz kalmışsın olur böyle durumlar.şimdi söylemezsen 2-3 ay daha üstüne biner de avukatlık falan olursan borç fena katlanıyor söyleyim.bu sefer çok daha yüklü bir borcu ailene söylemek zorunda kalırsın.üstelik bu kadar geç haber verdiğin için sorumsuz damgası yersin.

2. ayda aramaya başlıyorlar canım uzlaşmazlarsa icrayı dayarlar bence icralık olma öde ilerde çok lazım olacak evdekilere söle ödüyordum diye azmış zaten bişi olmaz

canım eğer üç ay üstüste asgarisini ödemezsen icralık olursun bir de üzerine icralık olduğun için çok uzun süre (bazı bankalar için neredeyse ömür boyu) kredi kredi kartı vs. alamazsın o yüzden ne yap et bu ay en azından asgarisini öde

bence ailene anlat bu durumu sonra borç katlanınca gizlediğin için ailen daha çok kızabilir
ben ne olursa olsun aile içinde gizli saklı işleri doğru bulmuyorum

Son düzenleme:
Bencede ailenle paylaşmalısın bu durumu.

Sonuçta hemen iş bulamaya bilirsin bulsanda hemen maaş alamayacaksın.

İcralık olmaktansa yada diken üzerinde olmaktansa anlat gitsin.

Limitinde fazla değil zaten , ucunda ölümde yok ...

Korkma paylaş...

Ailenize anlatıp, bocunuzu acilen kapatmaya çalışın. Uzaması halinde hiç bir bankadan kredi kartı alamaz, her hangi bir kredi kullanamaz hale gelebilirsiniz.

Tşkler kızlar ilgilendiğiniz için . Bugün bir şekilde 100 tl yatırdım . Önümüzdeki 2 ay da ayarlıyacağım bi yerden sonrasında ekim de okuldan ilk maaşımı aldığımda kapattrıcam bu hsbc kartımı.Adamlar aradı bgun evi ben çıktım telefona.Cepten arayın nie evden arıyosunuz dedim bunlarda yok sistem geregı fln dediler. Ztn bugun yatrcaktım faturayı onlar da yasal yolara basvurmadan arayalım dediler. Benim arkadaşım iş bankasının kredı kartını kullanıor 2 ay yatrmadıgım oluo ne aradılar ne de aşırı faiz gelıor dıo düşünün 4 tl fln gelmiş 3 ayda.Ama hsbc kanını emiyor resmen insanların.Lanet olsun nerden bulaştıysam

ben hiç kredi kartı kullanmadığım için bilmiyorum allah yardım etsin allah inşallah icra filan gelmez evine hiç bu faturayı ödemeyi denedinmi allah sana yardım etsin o kredi kartının borcunu öderken amin diliyorum evine icra filan gelmez başına kötü şeyler gelmez aileninde kötü şeyler gelmez hemen yelkenleri suya indirme allah bir kapı açar senin için dua ediyorum allah yardımcın olsun amin benim başıma böyle bir olay gelmedi allah inşallah yardım eder sana amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…