kredi kartı sorunu

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
merhaba arkadaşlar ,sorunum kredi kartı bu konudan anlayanar yardımcı olabilirler mi?Öğretmenim gelirim belli şuana dek hiç kullanmamıştım bu yıl kullanmaya karar verdim.Fakat son 3 aydır aileme yardım da bulundum maddi açıdan kredi kartımı ödemedim.Elime ihbarname ulaştı 07.08.2013 tarihine kadar ödeme yapmazsanız yasal işlem başlatılıcaktır diye.Bende bu akşam 12 den sonra ödeme yapmaya çalıştım fakat kredi kartım hiç bir işlem yapmıyor kapatılmış sanırım.Yani yasal işlem başlatıldı mı? Peki yarın banka memurundan yatırmaya çalışsam yatıramazmıyım yine acaba ? bu konuda hiç bilgim yok yardım edebilir misiniz?

Yarın ilk işin gidip bankadan yatırmak olsun. Problem olmaz merak etmeyin. Ama kredi kartını ödememek nedir anlamadım. Geçen her gün için faiz koyduklarını bilmiyor musunuz? Şahsen ben çok gerek olmadan kart kullanmam, aç kalırım kart borcumu öderim. Siz de dikkatli olun bu hususta, bu kartlar yüzünden mağdur olan binlerce insan var.
Sağlıcakla...

Haklısınız , fakat dediğim gibi aileme yardım da bulunca kendime ayırdığım tutarla idare ettim ve ödemedim birden öderim diye düşündüm bu konuda çok fazlada bilgi sahibi olmadığımdan olsa gerek.yarın direkt bankaya gideceğim.

Kredi kartı ödemelerinde aylık kendi zarur ihtiyaçlarını ayırdığın kısım haricinde maaşı geçmeyecek şekilde ya da taksitle ödeme yapıyorsan maaşında rahatlıkla ödeyebileceğin miktar olarak ayarla. Şimdi ödemediğin için kara liste filan olayı oluyor ileri de ev araba ödemeleri için kredi çekmek istediğinde olumsuz olabilir. O yüzden borçlarını temizle kolay kolay bi sonraki aylara aktarma faizi çok yüksek oluyor sonra öde öde bitmiyor.

Sanırım ben biraz erken başladım kredi kartı kullanmaya.Üniversite öğrencisiyim çok fazla olmasa da arada kullanıyorum en iyisi kullanmamak ama ekonomik durum maalesef.

bence hiçbir sekilde kullanmayın kredi kartı.sonra ödeme yapmak için baska bankadan kart alınıyor sonra o da borç oluyo.en iyisi hiç kullanmamak

ödeyemeyeceğiniz yükün altına girip de kendi başınıza iş açıyorsunuz sonra bütün çamuru bankalara atıyorlar. kullanamıyorsanız almayın şu kredi kartını ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…