• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi kartı?

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
Kızlar oneriye ihtiyacim var. Yeni atanan bi öğretmenim ve kredi kartina ihtiyaç duyuyorum. Su siralar yoğunluktan tek tek kartları inceleyemedim. Sizlerden yardim almak geldi aklima. Aidatsiz, puan biriken, birçok yerde geçerli oolabilecek, avantajlı bi kredi karti önerisi rica etsem?

Finansbank'ın Fix Card'ı
Akbank 'ın Free kartı

Aidatları yok ve her yerde geçiyor, taksit imkanları da var ayrıca Free 'yi ilk kullanımda 30TL chip paran oluyor ve puanları Fix'ten iyi. Fix'in artısı da limitinden 9 ay taksitli ekspres kredi kullanabiliyorsun

Her ikisine de başvuru yaparken dikkat edin, çünkü siz bunları da talep etseniz ilk etapta aidatı olan kartlar geliyor, teslim alırken mutlaka kontrol edin

Bu kadar avantajlısı var mıdır? Merakla izlemedeyim.
Yeni yolun hayırlı uğurlu gönlünce olsun İnşallah.

Bonus,Axess,World en genel - geçer kartlar sanırım.Puan da biriktiriyorlar. Favorilerim Bonus ve Axess.
CardFinans' da iyidir.
Aidatsız kart var mı bilemiyorum, sanırım her şekilde alıyorlar o parayı.

Finansbank'ın Fix Card'ı
Akbank 'ın Free kartı

Aidatları yok ve her yerde geçiyor, taksit imkanları da var ayrıca Free 'yi ilk kullanımda 30TL chip paran oluyor ve puanları Fix'ten iyi. Fix'in artısı da limitinden 9 ay taksitli ekspres kredi kullanabiliyorsun

Her ikisine de başvuru yaparken dikkat edin, çünkü siz bunları da talep etseniz ilk etapta aidatı olan kartlar geliyor, teslim alırken mutlaka kontrol edin
Ve aidatsız olanalrda varmış. :KK53: (kara cahilim)

eşim axess kullanıyor kart aidatı var ama her sene arayıp iptal ettiriyor aidatı
ben maksimum kullanıyorum kart aidatım yok ama öğrencilikten kalma olduğu için.
puan taksit olayları da fena değil.

ziraat maximum kullanıyorum,
memnunum, aidat 15 TL oldukça düşük yani..
hayırlı olsun, sevindim adınıza

Ve aidatsız olanalrda varmış. :KK53: (kara cahilim)

Est. kara cahillik değil, eski kartlara sahip olanlar bilmiyor, bende yeni öğrendim
Kanun çıkmış, bankalar müşterilerine aidatı olmayan kart seçeneği sunmak zorundaymış
Özelliklerini eksiltiyorlar, miles falan birikmiyor ama bana da çok gerekli gelmiyor
Söylemeyi unuttum Fix cardla altında alabiliyorsunuz, talimat veriyorsunuz her ay belli bir miktar mesele 1-2 gram gibi altın hesabınıza otomatik olarak atıyorlar, ben çok sevdim:)

Son zamanlarda kredi kartı satmak için gelen şahısların çoğu aidatsız kredi kartı satıyor.Yani çoğu bankanın kartları artık aidatsız.Yıllardır kart kullanırım hiç aidat ödemedim.Açıyorum telefon iptal edin aidatı diyorum.Maalesef alıyoruz iptal edemeyiz derlerse kartı iptal edin diyorum.Ediyorlar ama bir hafta on gün sonra kartı geri vermek için peşime düşüyorlar.Ama iyi bir müşteriyseniz.Fix ve Denizbank ücret almıyor.Onları önerebilirim.Ama ben genelde word kart kullaniyorum.Ama doğru dürüst puan vermiyor.

Son düzenleme:
Cok teşekkürler arkadaslar . free ve fix karttan
hic haberim yoktu mesela. Bana öyle cok alengirli özellikler gerekmiyor :) aidat vermek istemiyorum ve taksit, puan olsun yeter free kart güzel göründü bana akbankla hic calismadim daha önce sorunsuz bi banka midir?

Keske hic kart kullanmasan imkanlarini zorlasan.. tatli geliyor baslarda ama sonra o bilinçli kullanirim yaa bem zaten mantigi yerini ben hu borclari nasil yaptim falanlara bırakıyor. Buarada hayirli olsun mealegine baslamissin rabbim hepimize nasio etsin bu mutluluğu hayirlisiyla

Cok teşekkürler arkadaslar . free ve fix karttan
hic haberim yoktu mesela. Bana öyle cok alengirli özellikler gerekmiyor :) aidat vermek istemiyorum ve taksit, puan olsun yeter free kart güzel göründü bana akbankla hic calismadim daha önce sorunsuz bi banka midir?
Tek anlaşamadığım banka Akbanktı.Hiç taviz vermezler.

En mantiklisi maasinizi hangi bankadan aliyorsan ordan kredi kartini almaktir her zaman..maas kartina baglarsin kredi kartini otomatik oder..kart aidati vs.olmaz zaten maas hesabina bagli oldugundan.

Keske hic kart kullanmasan imkanlarini zorlasan.. tatli geliyor baslarda ama sonra o bilinçli kullanirim yaa bem zaten mantigi yerini ben hu borclari nasil yaptim falanlara bırakıyor. Buarada hayirli olsun mealegine baslamissin rabbim hepimize nasio etsin bu mutluluğu hayirlisiyla
Çok haklisiniz keşke kullanmasak ama bazen mecbur kaliniyor zaten öyle abarti limite karsiyim maasimin yarisi kadar limitim olsa yeterli bazen mecbur kalinabiliyor ve bazen hayati da kolaylastiriyor. Şuan sifirdan ev duzmeye calisiyorum elimde hic maaş yok alamadik ailem sağolsun yardim ediyor ama kredi kartim olsa daha kolay olurdu . Buarada çok sagolun Allah herkese nasip etsin.

En mantiklnedense sinizi hangi bankadan aliyorsan ordan kredi kartini almaktir her zaman..maas kartina baglarsin kredi kartini otomatik oder..kart aidati vs.olmaz zaten maas hesabina bagli oldugundan.
Maaşımı ziraatten alıcam ama otomatik ödemeye pek güvenmiyorum nedense. Maximum öğrenciyken kullanmıştım memnundum. Şimdi nasıl puan taksit açısından

Kredi kartı kullanmasını bilene büyük nimet.Her zaman borcunuzun hepsini ödemeye bakın.Asgariyi ödemeye kalkarsanız işin içinden çıkamazsınız.

Benden sana tavsiye Paraf almada ne alırsan al arkasim. Hicbir avantaji yok. Halkbank kadar lakayt bi bankayla da çalışmadım sanırım

Çok haklisiniz keşke kullanmasak ama bazen mecbur kaliniyor zaten öyle abarti limite karsiyim maasimin yarisi kadar limitim olsa yeterli bazen mecbur kalinabiliyor ve bazen hayati da kolaylastiriyor. Şuan sifirdan ev duzmeye calisiyorum elimde hic maaş yok alamadik ailem sağolsun yardim ediyor ama kredi kartim olsa daha kolay olurdu . Buarada çok sagolun Allah herkese nasip etsin.
Keşke hiç bulasmasaniz ben de sizin gibi diyerek bulaştım önemli bir harcamada yapmadım ama o katlandikca katlaniyor

Back
X