Kredi kartı

PINAR45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
3.222
4.516
248
merhaba konuyu nereye açacgimi bilmedigim için buraya açtım. Arkadaslar ben ilk defa kredi kartıyla internetten alişveriş yapıcam bi bebek sitesinden ama şartları hiç bilmiyorum odemenin ne şekilde olacagını birde kredi kartına bes taksite bolunuyomuş kartı makinadan çekmeden nasıl odeme olacak birde internet sitesinden kredi kartıyla alişveriş yapmak guvenlimi yardımcı olurmusunuz ?

netten ödeme kredi kartıyla oluyor evet.
bilgilerini istiyolar sizden. ve onlar pos makinesinden gecirmeden işlem yapabiliyolar.
taksiti istemeyedebilirsiniz. bu size sundukları bi secenek.
kredi kartınızın limiti yüksek degilse ve siteye güveniyorsanız yapabilirsiniz.
bende bi cok siteden alışveriş yapabiliyorum. sıkıntı yok cok şükür.

Canım ben internet üzerinden çok sık alışveriş yaparım hiçte sorun yaşamadım. Güvenliği aldığın siteye bağlı ona özellikle dikkat et. Kart üzerindeki istenen bilgileri girince onlar bi güzel çekiyor. Taksiti de kart bilgilerini girdikten sonra zaten kartın taksit seçeneklerinden seçiyorsun.

sagol canim kredi kartımın limiti çok yuksek degil taksite bolunmesini istiyorum alişveriş yapacgm sitede aktif bebek sitesi inşallah bi sorun olmaz

Güvenilir-bilindik bir siteden almaya özen göster, onun dışında kredi kartı numarası vs giriyorsun otomatik düşüyor kartından.
Hayırlı olsun şimdiden.

Güvenilir-bilindik bir siteden almaya özen göster, onun dışında kredi kartı numarası vs giriyorsun otomatik düşüyor kartından.
Hayırlı olsun şimdiden.
tesekkur ederim canim bildigin guvenilir bi bebek sitesi varsa paylaşirmisin

peki canim kredi kartı şifreside istiyorlarmi

pay pay la nasıl alişveriş oluyor canim açiklarmisin
Üye oluyorsun, kredi kartı bilgilerini oraya giriyorsun, başka sitelerden alışveriş yaparken paypal la ödemeni yaptığın zaman, kredi kartı Bilgilerini siteye vermiyor. Buda daha güvenli. Linki Özelden atarim incelersin.

ben butikbebe, unnado,markafoni ve trendyola bakarım hergün. kartla alışverişte sorun yaşamadım

arkadaslar çok soru sordum ama kredi kartı benim adıma kayıtlı degil kayınbabanin kartı bi sorun olmaz degilmi alişverişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…