• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartım kullanılmış

**SU**

çocukta yaparım kariyerde
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
643
9
96
49
Diğer
Şu an hala elim ayağım titreyerek yazıyorum.Sizlerle de paylaşmak istedim.
Sabah gelip hesabımı kontrol etmek istedim.Akbank 'dan maaş alıyorum.
Hesabımda 400 ytl. vardı ve bankanın ordan maaş alıyoruz diye verdiği + 1.000 ytl.vardıBir baktım.1.000 ytl. gölcükten 18.01.2008 tarihinde vesaat 23.48 de ve bursa'dan 19.01.2008 tarihinde 08.01 de 400 ytl. para çekilmiş.
Ben çanakkalede yaşıyorum.hayattımda ne bursayı gördüm ne de gölcüğü.
Haftasonu olduğu için hemen Akbank müşteri hizmetlerini aradım.Kartlarımı iptal ettirdim.Ve benden durumumu anlatan bir dilekçe yazıp karım da bende karımın fotokopisiyle faxlamamı ve 10 güne kadar bana inceleyip bana döneceklerini söylediler.
Kartım bende bu nasıl oluyor dedim.Kartlar kopyalanabiliyormuş arkadaşlar.
Banka benim zararımı haklıysam karşılayacakmış.Çok üzgünüm.Ne olur dikkatli olun.Başınıza böyle bişiy gelmesin.
Başka ne gibi müracatlar yaparım.Yada çevrenizde böyle madur olan oldu mu?ve çalınan parası geri ödendi mi?Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edin.
Sevgilerimle

geçmiş olsun canım inşallah banka zararını öder bu konuda daha önce hiç bilgim olmadıgı için bir fikir yürütemiyeceğim üzgünüm

benim de aynı şey başıma geldi ve dün öğrendim. şimdiki gelişme nedir ,paranı alabildinmi?
bende dilekçe ile başvurdum kartımın fotokopisi ile....

saol canım..ne bileyim? bir bakıyosun paran çekilmiş. sonrada ortada öyle madur madur oturum gelişme bekliyosun. her an herkesin başına gelebilir
bankaların sıkı önlemler alması gerekiyor...

Back
X