Kredi Kartımdan Bilgim Haricinde Alışveriş Yapılmış

ciciakrep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.314
610
123
37
Arkadaşlar merhaba;sabah kullanmakta olduğum kredi kartımın internet bankacılığına giriş yaptığımda 19.12.2016 tarihinde ıtunes.com isimli 269.99 TL 'lik harcama gördüm.Hemen müşteri hizmetlerini arayıp itirazda bulundum,kartımı iptal ettirdim.Harcama itirazı için mail attım,faks yolladım.Araştırma yaptığımda appleye ait uygulama satın alımı olduğu bilgisine ulaştım.Hiç bir şekilde apple ıped kullanıcısı değilim.Müşteri hizmetlerini arıyorum,hiç bir şekilde ulaşım sağlayamıyorum.Şu durumda her halükarda bu tutarı ödemeye mecburum gibi görünüyor.Kartımı kullanan arkadaşlarım oldu,bilgilerimi kullanmış olabilirlermi bilmiyorum.
Bu konu hakkında nedir, ne değildir, ne yapılabilir,süreç nasıl işler,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Çok detaylı bilgim olmasa da kartınızın kopyalandığını düşündüm. Haberlerde falan kart kopyalanma olaylarına rastlıyorum. Ama ödemek zorunda değilsiniz o tutarı. Gerekirse dava açın.

Çok detaylı bilgim olmasa da kartınızın kopyalandığını düşündüm. Haberlerde falan kart kopyalanma olaylarına rastlıyorum. Ama ödemek zorunda değilsiniz o tutarı. Gerekirse dava açın.
ben de buna benzer şeyler düşünüyorum,internet üzerinden sabahtan beri araştırma yapıyorum,umarım ödemek zorunda değilimdir.

ben de buna benzer şeyler düşünüyorum,internet üzerinden sabahtan beri araştırma yapıyorum,umarım ödemek zorunda değilimdir.
Apple store mu normal magazasimi arayip apple kullanicisi degilseniz zaten alan kisinin app kimligi mail tanimi onlarda mevcuttur ordan bir bilgiye ulasirsiniz arkadasiniz mi aldi vs diye ayrica size soylemeden boyle birseyi yapan arkadasiniz bile olsa polise gidip basvurun onlar yonlendirirler sizi kart kopyalamami vs arkadasinizsada en azindan paranizi oder

Başlığa göre yazıyorum detaylı okumadım.
internet bankacılığına girdiğimde vodafone kullanıcısı olmamama rağmen 239 tl bir kesinti gördüm
hemen ilgili bankaya faks çektim
şu şu tarihteki harcama bana ait değildir üstelik bunun için telefonuma herhangi bir onay kodu da gelmemiştir gibisinden
4 gün sonra para iade edildi açıklamayı da yazılı olarak yapacağız dediler :)
bekle ki açıklama gelsin :)))

Apple store mu normal magazasimi arayip apple kullanicisi degilseniz zaten alan kisinin app kimligi mail tanimi onlarda mevcuttur ordan bir bilgiye ulasirsiniz arkadasiniz mi aldi vs diye ayrica size soylemeden boyle birseyi yapan arkadasiniz bile olsa polise gidip basvurun onlar yonlendirirler sizi kart kopyalamami vs arkadasinizsada en azindan paranizi oder
Hiç bir şekilde muhatap yokki,telefonlara kimse çıkmıyor,herhangi bir mail adresi de bulamadım

Başlığa göre yazıyorum detaylı okumadım.
internet bankacılığına girdiğimde vodafone kullanıcısı olmamama rağmen 239 tl bir kesinti gördüm
hemen ilgili bankaya faks çektim
şu şu tarihteki harcama bana ait değildir üstelik bunun için telefonuma herhangi bir onay kodu da gelmemiştir gibisinden
4 gün sonra para iade edildi açıklamayı da yazılı olarak yapacağız dediler :)
bekle ki açıklama gelsin :)))
Ben de öyle umud ediyorum,epey canım sıkıldı

Hiç bir şekilde muhatap yokki,telefonlara kimse çıkmıyor,herhangi bir mail adresi de bulamadım
tel:0216 282 15 11
Buradan birine ulasabilirsiniz veya 0800 lu hattini arayin oda olmazsa google dan zorlu center apple telefonunu bulup magazayi arayip tel isteyin

Muhatap bulunca ne alindigini sorun uygulama degilde kulaklik kilif vs vs sonra karti bilen arkadasinizi arayip boyle bir durum var sen aldinmi almadiysan polise basvurucam deyin o aldiysa tutusur soyler paranizi alirsiniz degilse polise basvurursunuz kopyala islemi magdurlari icin prosudur neyse uygulanir

İnanın sabahtan beri arama kaydım bu numaralarla dolu,telefoncu bir arkadaşım da sizin dediğiniz gibi Zorlu Center'den öğrenebileceğimi söyledi.Ne yazıkki 25 er dakika neredeyse beklemelerime rağmen telefonlara çıkan yok

Ailem değil de arkadaşlarıma verdiğim zaman olmuş olabilir diye düşünüyorum,eğer böyle bir arkadaşım varsa da çok üzülürüm doğrusu

tel:0216 282 15 11
Buradan birine ulasabilirsiniz veya 0800 lu hattini arayin oda olmazsa google dan zorlu center apple telefonunu bulup magazayi arayip tel isteyin

eger kendinden eminsen, yani arkadaşların kardeşin annen vs vs yapmadıysa fiili bir harcama bundan da eminsen
afedersin eşşşekkk gibi verecekler o parayı sıkıntı yapma.

Yeni
İnanın sabahtan beri arama kaydım bu numaralarla dolu,telefoncu bir arkadaşım da sizin dediğiniz gibi Zorlu Center'den öğrenebileceğimi söyledi.Ne yazıkki 25 er dakika neredeyse beklemelerime rağmen telefonlara çıkan yok

Back
X