Kredi Kartımdan Bilgim Haricinde Alışveriş Yapılmış

Bankanin araması gerekiyordu. Daha dun basima geldi. Harcama yapılmak istenmis ama olmamis. O esnada hem mail hem sms hem de genel Müdürlükten aranip bilgilendirildim. Kartimi hemen kapadim. Internet uzerinden alisveris yapıyordum. Cokta saglam bir site ama demekki arada cig sut emmis insanlar çıkabiliyor. Aman dikkat. Bankani da degistir bence.
Zaten binlerce yere şikayette de bulundum,fark etmesem daha neler harcanacaktı kimbilir

Çok geçmiş olsun canım inşallah hallolur sorunun, geçen hafta bir arkadaşım da kredi kartının kopyalanması sebebiyle bloke edildiğinden bahsetmişti, dün senin konuyu da okuduktan sonra kendi bankamı arayıp kartımı internet alışverişine falan komple kapattım.
Bu arada ben de sen gibiyim arkadaşlarımdan birinin böyle birşey yaptığını öğrenmek istemezdim sanırım :KK43:
Şüphelenmek,güvenimin zedelenmesini istemiyorum.Malesef insanlar bizim gibi düşünnmüyor

Var evet,ne yapılabilir
Kartınızı daha önce verdiğiniz biriyse veya verdiklerinizin yakınıysa olağan şüpheli konumunda olabilir.Bankadan bilgileri öğrenin muhtemelen kendi adına kayıt olmuştur en azından satın alınan il ilçe çıkar dökümanlarda.Bankayla yüzyüze görüşün bence görüşmediyseniz.

Bizim kredi kartınızdan bir kere farklı yerlerden toplam 7000 tllik harcama yapılmıştı kartimiz kopyalanmış.hepsi iade edildi.k opyalanma varsa mutlaka iade ediyor banka

İnternetten yapılan bir harcamaysa, kartınız sizin cep telefonuna bağlı olduğu için, cep tel. ine gelen şifreyi yazmadan işlemi tamamlayamaz.

Bakmadan olan her işlemin dekontlu bir açıklaması var nasılsa..
saati tarihi nerden olduğu hangi uygulama hangi numara üzerine cart curt hepsi çıkar. Bankadan döküman isteyin.
Sonra bunu yapanı bulur, hesabını sorarsınız..

Bakmadan olan her işlemin dekontlu bir açıklaması var nasılsa..
saati tarihi nerden olduğu hangi uygulama hangi numara üzerine cart curt hepsi çıkar. Bankadan döküman isteyin.
Sonra bunu yapanı bulur, hesabını sorarsınız..
Herkes işi kılıfına uydurmuş,bilgi veremediklerini söylüyorlar

Bir insan neden arkadaşına kredi kartını verir? Ailenizden başka kimseye kredi kartınızı kullandırtmayın.

Back
X