- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi caddythecat
Kredi cekerken geliriniz de ayni miydi, 9.000 TL?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir bu zamli maaslarimizla bu kadar.Hesabini bilmeyen insanlar olmadik hic ama bu yilki aksilikleri kirkyil dusunsem aklima gelmezdi..sonuc olarak sikintiya dustuk cikis yolu bulabilmek zor borc alabilseydik toparlanmak kolay olacakti.Kredi cekerken geliriniz de ayni miydi, 9.000 TL?
Evin satilmasi cook zor..kolay kolay gitmez diyor emlakci.Cunku alici hic yok diyor emlak piyasasi durmusAllah yardimciniz olsun insallah ev bir an once satilir halledersiniz.
Mrb herkese, birsure önce yani bu piyasalar dalgalanmadan once yuklu bir kredi cekerek bir ev aldik hesabimizi kitabimizi yapmistik lakin beklenmeyen durumlar olustu ve bi tuketici kredisi daha cekmek zorunda kaldik yuksek faizli ne yazikki.Kontrolumuz disinda gelisen burda detaya girmeyecegim bazi durumlar bizi bu duruma soktu tabiki piyasanin bozulmasi cok buyuk etken.Acayip sikintiya dustuk baktik olmuyor evi satisa cikardik aylardir satista ama alan yok.Mecbur odemeye calisiyoruz ama borclar gelirimizle nerdeyse kafa kafaya.Ort 9 bin gelir 8 bin krediler fatura vs mutfak masrafi haric yalniz.Mutfak masrafi bin tl kaliyor ve gecinemiyoruz.Ne yapacagimi sasirdim.2 sene sonra 1500 luk bir kredi sona erecek.O zamana kadar 24 ay var nasil gecinecegiz bilemiyorum.Pozitif olmaya calisiyorum.Var mi benim gibi borclarla bogusan ?Biraz dertleselim
Sagolu allah sizin de yardimciniz olsun peki nasil geciniyorsunuz kalan parayla?Ben mutfak masrafini yetistiremiyorum hayat cok pahalibizde aynı şekildeyiz inan cebimize yeri geliyor 500 tl bile kalmıyor..bizim ki de düğün borçları 2 senemiz kaldı bizimde kredide inşallah bir an önce kurtuluruz bu faiz illetindenn![]()
Sagolu allah sizin de yardimciniz olsun peki nasil geciniyorsunuz kalan parayla?Ben mutfak masrafini yetistiremiyorum hayat cok pahali[/QUOTE
İnanın zar zor idare ediyoruz..henüz çocuğumuz olmadığı için masrafımız şuanda az sanırım.
Aslinda biz de 5-6 ay once ev sattik o zaman da durmustu baya.fiyati biraz asagi tuttuk yine de alicisi cikiyor hic belli olmaz bu is.insallah olurEvin satilmasi cook zor..kolay kolay gitmez diyor emlakci.Cunku alici hic yok diyor emlak piyasasi durmus