- Konu Sahibi Kalimero28
arkadaşlar biraz altın birikimim var ama çok zaman oldu alalı yani şu an düşüşte ama ben yine kar ettim onu peşinat yapıp ev kredisiyle 1+1 ev almayı düşünüyorum (ev oldukça değerli ve sürekli değeri artan bir bölgede, sıfır bina, malzeme kalitesi, işçiliği falan güzel yapanları tanıyorum) kredinin aylık taksitleri maaşımın büyük bir kısmını olacak, 11 yıllık memurum 10 senedir kredi ödüyorum( 2 yıl 3 yıl gibi vadeler ödedim ) 2 aya kadar hiç borcum kalmayacak kendimi sıkıp birikim yapmak istiyorum ev şeklinde, kiraya vermeyeceğim (70km gittiğim bir ilçede çalışıyorum ev de burada, yazları ve arada orada da yaşarız diye)
evli değilim çoluk çocuk yok annemle yaşıyorum onunda hem babamdan hem annesinden maaşları var öğretmenim iyi kötü ek dersim oluyor (ama ben sadece maaşımmış gibi düşünüyorum)
bugüne kadar maksimum 3 yıllık kredi çektim bu 10 yıl olacak ( toplu para beklediğim yerler var erken kapatabilirim) evi çok beğendim kaçırmak istemiyorum ama maaşımın büyük bölümünü verip annemin maaşlarla idare etmek beni biraz düşündürüyor 6 ay -1 sene sıkıntı çekip eve sahip olmak mı yoksa tüm borçlarımı sıfırlayıp altın almaya devam etmek mi? ki bu altınları da ev ya da arsa, tarla şekilde değerlendirmeyi düşünüyordum
evli değilim çoluk çocuk yok annemle yaşıyorum onunda hem babamdan hem annesinden maaşları var öğretmenim iyi kötü ek dersim oluyor (ama ben sadece maaşımmış gibi düşünüyorum)
bugüne kadar maksimum 3 yıllık kredi çektim bu 10 yıl olacak ( toplu para beklediğim yerler var erken kapatabilirim) evi çok beğendim kaçırmak istemiyorum ama maaşımın büyük bölümünü verip annemin maaşlarla idare etmek beni biraz düşündürüyor 6 ay -1 sene sıkıntı çekip eve sahip olmak mı yoksa tüm borçlarımı sıfırlayıp altın almaya devam etmek mi? ki bu altınları da ev ya da arsa, tarla şekilde değerlendirmeyi düşünüyordum