• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Krem patates

smhsmh

Kaan'ım Allaha Emanetsin
Pro Üye
Anneler Kulübü
Katılım
13 Şubat 2008
Mesajlar
8.984
Emoji Skoru
43
Puanlar
683
Yer
Ankara
krem patates
(çok basit)

bir kilo kadar patatesi haşlayıp rendeliyoruz. veya robotta parçalatıyoruz.
-içine ince kıyılmış yarım demet dereotu üç diş sarımsak, dört yemek kaşığı mayonez ve dört yemek kaşığı yoğurt ,tuz karabiber,kırmızı toz biber ekliyoruz. karıştırıyoruz ister sade ister ekmeğin üzerine sürüp yiyoruz.
misafirlerimize de ikram edebileceğimiz çok güzel bir lezzet. ölçüleri isteğe göre azaltıp arttırabilirsiniz.

1kilo pataes
der otu
3 diş sarımsak
mayonez
yoğurt
tuz
karabiber
kırmızı toz biber

...........afiyet olsun ............
 
ben benzerini yapıyorum :)
üzerine yoruğrt döküyorum biraz çok güzel oluyo :)
emeğine sağlık ..........
 
ohhhhh yemede yaninda yat gibi bi tarif olmus ya ellerine saglik canima.s.
 
içinde patates olan her şey çok güzeldir bence bu tarifte güzel tarife benziyo denemeli:)))
 
ımmmmmm nefis valla teşekkürler tarif için
 
evet burası yüzünde yakında 100 kilo olcam valla beğendiğim şeyleri deniyorum ki bunuda denedim canım dün yemekte bulgur pilavı ve tavuk vardı yanına aptım ve harşkaaa oldu canım ama dereoy-tum yktu yani onsuzda gayet güzel oldu ellerine sağlık tşkler :))))
 
Back
X