Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz kremsi akıntım başladı şimdide adet olmam gerekiyordu ama hallen bi şey yok eğer Salı gününe. Kadar olmasam hastaneye gidip kan vereceğim çünkü benim kanımda pırtılaşma var buda eğer hamileysem bebeğim için hiç hoş bir durum değil daha önce bu pırtılaşma yüzünden iki kez bebeğimi kaybettim
Sarı akıntı hamilelik belirtisinden ziyade enfeksiyon belirtisi olabiliyor ama adet tarihinin geçmesine gerek yok canım test yapmak için. Yumurtlama tarihini biliyorsan 11-12.günde erken gebelik testi ve idrarda çıkar gebelik. Kaldı ki pıhtılaşma sıkıntısı var diyorsun Allah korusun bence bekleme sabah bir test yap adet günün de gelmiş. Umarım vardır
Eylül aynın 11 adet dönemi başladı ve sadece 5 gün sürdü bizde eşimle 25 26 günleri değerlendirdik inşallah bebeğimiz vardır allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ayan kremsi Beyaz akıntım var ve bugün boyu sırtım agrıdı akıntım o kadar çok fazla değil karnımın alt tarafına küçük kramplar geliyo bide durduk yere sürekli olarak ahlamak istiyorum bilmiyorum neden oluyo ve birazda midem bulanıyor bu gebelik nedeniyle olmaya bilir çünkü ben bir yıl önce tüp mide ameliyatı olmuştum sizce ben hamile olma ihtimali varım siz daha tecrübelisiniz bu konuda lütfen cevap verin
Beyaz kremsi akıntım başladı şimdide adet olmam gerekiyordu ama hallen bi şey yok eğer Salı gününe. Kadar olmasam hastaneye gidip kan vereceğim çünkü benim kanımda pırtılaşma var buda eğer hamileysem bebeğim için hiç hoş bir durum değil daha önce bu pırtılaşma yüzünden iki kez bebeğimi kaybettim