Kreş 3 buçuk yaş ağlama

lanarey

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
186
163
303
Kayseri
Kızlar selam. Kızım 3 buçuk yaşında kreşe başladı. Daha doğrusu eylülde yazdırdık okula gidecek ama önceden yaz okuluna gitsin deneyimlesin dedik. İlk bir hafta iyiydi. İkinci haftadayız deliresiye ağlıyor gitmem diye. Dün kapıyı kapattı bagırdı çağırdı gitmeyeceğim diye. Tamam dedim götürmedim bugün götürdüm kapıdan içeri girer girmez ayağıma yapıştı bagırdı çağırdı krize girdi herkese bagırdı artık sahibi geldi kurucu müdür odasına götürdü sen böyle yapınca diğer çocuklarda korkuyor biraz burda sur sakinleş annenle dedi. Ama tövbe içeri girmesi beni bırakmadı. En son aşırı rezil olduğum için eve geldik. Yarın sabah son şansım babası bırakacak okula. Ona da aynısını yaparsa ne yapacağım bilmiyorum. Okul kolej beğenmeme gibi durumu yok sürekli bir etkinlik at binme yüzme falan. Sıkılması imkansız öğretmenini çok seviyordu ilk hafta zaten. Şimdi asla adım atmıyor. Eylülde ise başlayacağım bakacak kimse de yok mecbur ağlata ağlata bırakacaktım bugün ama elimi bırakmadı bacağıma yapıştı ve çok ağladı kriz gibi. O halde de elini bırakıp çıkıp gitmedim. Bana bi akıl verin lütfen

belkı cocukta sıkıntı yoktur da ortamda bısı olmustur bırı bagırmıstır bıseyden korkmustur kafasına oyuncak yemıstır? ayrıca cocuk bu aglar ne dıye rezıl olasın canım?

belkı cocukta sıkıntı yoktur da ortamda bısı olmustur bırı bagırmıstır bıseyden korkmustur kafasına oyuncak yemıstır? ayrıca cocuk bu aglar ne dıye rezıl olasın canım?
İnanın kendimi çok kötü hissediyorum rezil olmak derken. Farkediyorum evde çok mutlu etkinlik yapıyoruz her dediği yapılıyor tabi orda zora gelemedi. Biri bi şey yapsa söyler ki bazen hayal de kurup söylediği oluyor. Öğretmenlerine söylüyorum soruyorum uyku odası var uyuyorlar ordan korkuyorum dedi kaç kez ışık yok karanlık diyor soruyorum lamba var diyorlar kendi gece lambamızı götürdüm sırf öyle diyor diye. Dedim istersen uyuma ben gelir alırım dedim yok yok yok.

benım oglum da durmadı . eger orda basında durursam 10 saaat bıle oynar cocuklarla. ama arada benı kontrol edıyor. benım gozetımımde 1 yada 2 saatlık gruplara katıldı . belkı daha kucuk dıye belkı hıc ayrılmadık dıye bılmıyorum. annanede kaldı yegenler bebekken onların alısması cok kolay olmustu :S ılgısı var mı bılmıyorum da:S benı arıyor gozlerı hep..

Benim kızımı da ilk kreşe verdiğimiz gün benden ayrılmak istemedi ağladı sonra onu kreşte müdür oyalarken benim sessizce oradan çıkmamı söyledi bende dediğini yapıp yan odaya geçip kızımı dinledim ağladı evet ama oyaladılar ve beni unuttu bende birdaha hiç içeri girmedim istesede o şekilde alıştı

Kesinlikle öyle düşünüyorum. Yeğenimde öyleydi kalabalıkta büyüdü. Kreşe hemen alıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…