Kızlar selam. Kızım 3 buçuk yaşında kreşe başladı. Daha doğrusu eylülde yazdırdık okula gidecek ama önceden yaz okuluna gitsin deneyimlesin dedik. İlk bir hafta iyiydi. İkinci haftadayız deliresiye ağlıyor gitmem diye. Dün kapıyı kapattı bagırdı çağırdı gitmeyeceğim diye. Tamam dedim götürmedim bugün götürdüm kapıdan içeri girer girmez ayağıma yapıştı bagırdı çağırdı krize girdi herkese bagırdı artık sahibi geldi kurucu müdür odasına götürdü sen böyle yapınca diğer çocuklarda korkuyor biraz burda sur sakinleş annenle dedi. Ama tövbe içeri girmesi beni bırakmadı. En son aşırı rezil olduğum için eve geldik. Yarın sabah son şansım babası bırakacak okula. Ona da aynısını yaparsa ne yapacağım bilmiyorum. Okul kolej beğenmeme gibi durumu yok sürekli bir etkinlik at binme yüzme falan. Sıkılması imkansız öğretmenini çok seviyordu ilk hafta zaten. Şimdi asla adım atmıyor. Eylülde ise başlayacağım bakacak kimse de yok mecbur ağlata ağlata bırakacaktım bugün ama elimi bırakmadı bacağıma yapıştı ve çok ağladı kriz gibi. O halde de elini bırakıp çıkıp gitmedim. Bana bi akıl verin lütfen