oğlum hemen hemen 1 yıldan beri tam gün haftada 5 gün kreşe gidiyo. başlarda ağlayarakservise binip,oturnca camdan bakıyodu.öğretmenide servise binince unutuyo dedi. bi şekilde aştık ama hiç bi zaman tam manasıyla alışamadı. evdede gitmek istemiyorum diyo,sevisin önüne gelince kaçıyo. henüz çözmüş değilim. oğlum çok hareketli ve merkeziyetçi bi çocuk hep ben der. evdede bu böyledir,arkadaşlarının arasında da. 3 yaşına kadar evdeydim oğluma kendim baktım ve bana çok bağlıydı hala öyle. oğlumun naz yaptığını düşünüyorum ama biyandan da içimde şüpheler var. acaba kreşte istemediği bi şeyler mi oluyo diye. dün oğlumla konuşurken kreşin sahibinin oğlu var ve 6 yaşında bisikleti var. oğlum bana müdür benimle bi şey konuştu dedi. ve baban sana bisiklet alsın demiş. herhalde oğlum binmek istedi,ısrar etti. çok kafam karıştı böyle bi konuşma yapmalarına. bi yandan da oğlum çok hareketli biz de ilçede oturuyoruz. hemen hemen herkes birbirini tanır. albüm yapılmıştı fotorafçı eşime oğlumun çok hareketli olduğunu söylemiş.ben de 2 ay sonra foto çektirmeye gittim oğlumu hemen tanıdılar. neticede ilçe ama 5-6 tane kreş var. yani insanlarda bi etki bırakıyo. belki şımarıklık yapıyo belki çok hareketli olduğu için. çok uzattım ama kısacası konduramıyorum ama kreşte benim bilmediğim oğlumu üzen bi şeyler oluyomudur. fikirlerinize çok ihtiyacım var.