Kreş mi bakıcı mı?

Yaren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
83
51
88
32
Merhabalar, Eylül de işe başlayacağım başlamak zorundayım maddiyat yüzünden kiradayız çok pahalı... İşim hafta da 3 gün sabah 8 akşam 5 olacak büyük ihtimalle.. Küçük bebeğim 4 aylık kızım ise tam 2 yaşında olacak.. Kafam çok karışık tecrübeli anneler yardım istiyorum.. Evde bakıcı ile ikisi beraber mi olsun endişem kızım çok hareketli bakıcı ikisine bakabilir mi bilmiyorum... Ya da 3 gün kızımı kreşe verip küçük bebek sadece bakıcı ile mi kalsın? Annem ve kayınvalidem farklı şehirde ikisi de gelemez bakmaya ya da başka bakış açısı tavsiyelerinize ihtiyacım var te

hem kreş hem bakici yapsaniz 50-60 bin gider olacak. Maasinizin en az 80 bin olmasi lazim değmesi icin. Obur turlu tek bakici 2 minik bebege bakamaz.

hem kreş hem bakici yapsaniz 50-60 bin gider olacak. Maasinizin en az 80 bin olmasi lazim değmesi icin. Obur turlu tek bakici 2 minik bebege bakamaz.
Kreş 13 bin dedi güzelde bir kreş bakıcı bebek için tanıdık 8 bin istedi 3 gün için

O zaman kreş + bakici yapacaksiniz. Benim de oglum 5,5 aylik. Ufaktan hareketlenmeye basladi bunun emeklemesi yurumesi vs var kadin anca onu takip edebilir.

Bakıcı tanıdık ve güvenilirse şimdilik bakıcı daha iyi olur sizin icin. Büyük biraz daha büyüdüğünde kreşe gider ama bence en azından 3 4 ay daha evde olmasını tercih edebilirsiniz kış dönemi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…