Kreş 13 bin dedi güzelde bir kreş bakıcı bebek için tanıdık 8 bin istedi 3 gün içinhem kreş hem bakici yapsaniz 50-60 bin gider olacak. Maasinizin en az 80 bin olmasi lazim değmesi icin. Obur turlu tek bakici 2 minik bebege bakamaz.
Kiraniz ne kadar?Kreş 13 bin dedi güzelde bir kreş bakıcı bebek için tanıdık 8 bin istedi 3 gün için
23 binKiraniz ne kadar?
Kresle bakiciyla vereceginiz parayla esdeger yani23 bin
Evet var o kadar maaşımKresle bakiciyla vereceginiz parayla esdeger yani
Maasiniz 50bin olmali ki buna degsin
bakıcı daha iyi tabi ama ikisine birden bakabilir mi acaba çok zor şu an bmm de 2 yaş oğlum var ve ona bile düşmesin tırmanmasın diye sahip çıkmak çok zor. O yüzden büyüpe kreş daha iyi bir seçenek gibiMerhabalar, Eylül de işe başlayacağım başlamak zorundayım maddiyat yüzünden kiradayız çok pahalı... İşim hafta da 3 gün sabah 8 akşam 5 olacak büyük ihtimalle.. Küçük bebeğim 4 aylık kızım ise tam 2 yaşında olacak.. Kafam çok karışık tecrübeli anneler yardım istiyorum.. Evde bakıcı ile ikisi beraber mi olsun endişem kızım çok hareketli bakıcı ikisine bakabilir mi bilmiyorum... Ya da 3 gün kızımı kreşe verip küçük bebek sadece bakıcı ile mi kalsın? Annem ve kayınvalidem farklı şehirde ikisi de gelemez bakmaya ya da başka bakış açısı tavsiyelerinize ihtiyacım var te