Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş- Tam/Yarım Gün Tecrübeli Anneler Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi GCA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

GCA

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
3.922
6.341
358
Kızlar merhaba. Kasım 2015 doğumlu kızım var. Çalışan anneyim. Kızıma anneanne-babaanne dönüşümlü bakıyorlar.
Önümüzdeki yıl kreşe vereceğim inşallah. Ben bir sene kreş, sonra anaokulu, sonrasında 70 Aylık iken ilk okula başlatırım diye düşünüyordum. Görüştüğüm kreşler ve fikrini aldığım ilk okul öğretmenleri 70 aylık çocukların ezildiğini ve uzun vadede sıkıldığınını bir sonraki sene başlatmanın daha doğru olacağını söylediler. Bu durumda 2 sene kreş olacak.
Eylül döneminde yarım gün (öğleden sonra) versem diyorum. Aslında gönlüm tam günden yana. Ama sıkılır mı, gerek yok mu?
Tecrübeli anneler sizlerin düşünceleri nelerdir? İlk okula başlangıç yaşı için ne düşünüyorsunuz?

Bu her çocuk için farklıdır.ama şahsi görüşüm kreş için geç kalmışsınız bile.malesef anneanne babaanneler bir yerden sonra yetemiyor.

• Beğen
Reactions: GCA
merhaba. çocuğunuzun sevdiği bir anaokuluna gönderirseniz; o zaten aksama kadar gelmek istemez. cocuklar yanlarında oyun oynayacak cocuk ister. anaokulu seçerken dikkat edin sadece istemezse bir sorun vardır orda. hiçbir okul kendini kötülemez. okula başlama yaşına gelince ben 60 aydan sonra ilkokula başlayabileceği görüşündeyim.ben de okula erken başladım hic pişmanlığın olmadı

Back
X